האם מישהו מכיר את הכלי authorware?

ShirYaki

New member
האם מישהו מכיר את הכלי authorware?

זה כלי של מקרומדיה שהבנתי שהרבה התי ספר משתמשים בו למעקב אחרי לומדים, ליצירת CBT ו WBT תודה

למיטב זכרוני....

הצוות שלנו (במכון ללימודים מקוונים באחוה) בדק אותו. נדמה לי שהיתה בעיה עם העברית. אני מייד מזמינה את שרית -הגאון של המכון- להגיב...

שרית^

New member
תודה על הקומפימנט.. אבל,

מכיון שלא אני בדקתי אותו .. הכלי נדבק על ידי חבר צוות אחר. הידע שלי בעניין מועט. עקבתי בעיקר אחרי טקסטים שנכתבו על הכלי.. הורדתי את התוכנה עכשיו וקצת שיחקתי.. אז, ממשחק של חצי שעה עם התוכנה אפשר לסדר את העברית .. וזו לא הבעיה. התוכנה מצריכה לדעתי אדם עם גישה טכנולוגית בשלב ראשון ובשלב שני אדם עם ראיה גרפית.. שלא לאמר גרפיקאי. בשוק החופשי יש קורסים של לא מעט חודשים לדרים וויבר.. שלעניות דעתי היא תוכנה פשוטה יותר מזו.. כוונתי היא שצריך ללמוד את התוכנה.. לעומק לפני שמחליטים לקפוץ ראש ולעבוד איתה.

ShirYaki

New member
יצרת איתו לומדות בעברית? הכלי גמיש

או מקובע? קל לעבוד איתו? דורש מתכנת? התוצר הסופי קל להרצה דרך אינטרנט? תודה!

שיר, אז ככה...

ראשית הכלי בנוי לשימושם של "לא מתכנתים". הוא קל,יחסית ללמידה, אבל לא לחסרי רקע בכלל. בכדי להגיע לתוצאות מורכבות צריך כמעט לתכנת וראש טוב. לגבי התמיכה באינטרנט - היא מצויינת. אני יודע שהוא יקר מאד. אם תתארי משימה מורכבת במיוחד, אנסה לעוץ אם הוא מתאים לה או איזה כלי אחר... חנן

ShirYaki

New member
מדובר בלומדה בנושא בטיחות ויש שם

אינטראקציות של Drag & drop, שאלות רב ברירה ורב רב ברירה, hot spot discovery וכדומה. תודה!

דרים וויוור עושה את זה יופי

בסביבה אינטרנטית טבעית ולא עולה כל כך הרבה... חנן

שרית^

New member
לא מדוייק

האפשרויות האינטראקטיביות ב authorware רבות יותר. יש להוריד webplayer בכדי לראות את הקבצים (אם כי ניתן להפוך אותם גם לקבצי EXE. מצרפת כמה מילים על הכלי : Also known as authorware, an application that helps you write hypertext or multimedia applications. Authoring tools usually enable you to create a final application merely by linking together objects, such as a paragraph of text, an illustration, video etc.. By defining the objects´ relationships to each other, and by sequencing them in an appropriate order, authors (those who use authoring tools) can produce attractive and useful graphics applications. Most authoring systems are based on WYSIWYG. כמו כן, צירפתי עוד קישורים ללא ספק זה כלי יקר יותר. אבל, בעל יכולות אחרות מתוכנות לבניית אתרים. אל לנו לשכוח כי הוא מצריך צוות שיתעמק בו. דוגמא1

שרית^

New member
הקישור המדוייק לדוגמא הראשונה

הוא זה: http://www.macromedia.com/software/authorware/special/contest/simulation/shootout.htm

למעלה