האם מישהו מכיר את הפונקציות באתר מיי הריטג' ויהיה מוכן לייעץ לי?

אני יחסית בתחילת הדרך איתם ולומדת לשנוא אותם בכל רגע שעובר. הם אמנם עונים בשירות הלקוחות אבל נראה שההיכרות של נותן השירות עם האתר היא אפסית.
שאלתי העיקרית היא על התוכנה שבאמת מאפשרת לערוך עץ. Family tree builder.
ויש עוד שתי שאלות.

וכמובן שבסוף הדרך השאלה הגדולה היא איך אני מחלצת את המידע הרב שהכנסתי לשם?
לאיזה אתרים אפשר לסנכרן את המידע הזה?
ומה האלטרנטיבות?

לא הבנתי: את מתעניינת בתוכנה של מיי הריטייג' או בזו של פמילי טרי בילדר? אלו שני מוצרים שונים. למיי הריטייג' יש אפשרות לסנכרן את המידע עם אתר אינטרנט (בעבור עצים המכילים למעלה מ-50 אנשים נדרש תשלום).

תודה על ההסבר שאלו מוצרים שונים, כנראה בגלל זה זכיתי לדממת אלחוט ממיי הריטג'. יש עריכות שאני מנסה כבר זמן לקבל תשובה איך עושים אותם במיי הריטג'. היה כתוב שאפשר לעשות אותם בפמילי טרי בילדר. הורדתי אותה והוא מראה לי רק כ-300 איש, זכור לי שממספר כזה צריך לשלם במיי הריטג'. אני רק לא מוצאת מידע למי משלמים וכמה.
אשמח אם תאיר את עיני.

חשבתי שהוא יסנכרן הכל, ואין שם כלום. לא תמונות. אני לא אעביר הכל ידנית.
אבל הכלי הזה ממש חיוני לי לעשות תיקונים, של אנשים זהים למשל שאי אפשר לחבר ביניהם במיי הריטג'.

האם העריכות שאעשה בפמילי טרי בילדר יערכו לי את האילן במיי הריטג'?

טוב, כמובן ש - FTB הוא מוצר של מיי הריטייג', יכול להיות שלא הובנתי כהלכה. בכל מקרה, אפשר לעבוד עם תוכנה אופליין ואפשר לעבוד עם האתר של מיי הריטייג', ובהחלט אפשר לסנכרן ביניהם לשני הכיוונים.

איפה משלמים? כדי שה-FTB יתן לי יותר מ-300 איש.
שאלתי את שירות הלקוחות של מיי הריטג', והיא נעלמה. נראה שאין לה מושג לגבי השאלה ששאלתי, והיא איך "מצמידים" (שכחתי את המילה הנכונה) את אותו אדם שנמצא בכפילות באילן (כי הוא אכןקשור ביותר מקשר אחד למשפחה). בפמילי בילדר יש את האפשרות הזו ועוד אפשרויות רבות שחסרות לי.
איך אני ממשיכה מפה? אחרי שוהרדתי את התוכנה הזו.
איפה ה"אינטרפייס" של התוכנה הזו? מה היא? איך עובדים איתה? איפה משלמים וכמה?

למעלה