האם מישהו מכיר?

Marinas

New member
למה החלטתי "לא" לגן תקשורת

שלום, אורחת תודה על התגובה, מהסבר שלך הבנתי לפי איזה שיטות עובדים במכון - אימון שמיעתי - זוהי שיטת ברארד ותקשורת תומכת שמשתמשים בה זה שיטה לפני PECS, על שיטה זו מבוססת בעצם PECS - קראתי על זה במאמר שקלינאית שלי נתנה לי. לגבי גן תקשורת - בן שלי נמצא בגן משולב של מ.ת.מ - גן ליפשיץ בית הילדים. למעשה אריאל נכנס לשם בגיל שנתיים כאשר זו הייתה מסגרת הטובה ביותר לגיל זה. בגיל 3 החלטנו לא לשנות לו את הגן הוא גם נשאר עם אותה גננת ואותו צוות פרא-רפואי (למעט קלינאירת תקשורת שהשנה לדעתינו היא הרבה יותר מקצועית). אריאל מאוד אוהב את הגן. במקרה והיינו גרים ביישוב אחר או לא היינו יודעים על הגן הזה אין לי ספק שהייתי שולחת אותו לגן תקשורת. זה לא שאני מתנגדת לגני תקשורת או חושבת שמקומו של אריאל בגן רגיל - ממש לא. בנוסף יש לי הסתייגויות נוספות מגן תקשורת - ראשית, שלא יודעים לאיזה גן ילד נכנס, לא מכירים את הילדים ואין להורים שליטה על ההחלטות אלה, שנית, עניין של הסעה מפחיד אותי. השנה עברנו לגור ליד גן ליפשיץ רק על מנת לא לנסוע. בשנה שעברה גרנו בשכונה פסגת זאב - אני רק נזכרת בנסיעות במיוחד באוטובוס
!!!

Marinas

New member
האם מישהו מכיר?

שלום, חברים האם מישהו מכיר את מכון יפה בירושלים? השם המלא - מרכז לחינוך שילובי? תודה

תירתיר2

New member
לא מכירה...

ראיתי שלא מגיבים לשאלתך, למרות שאיני מכירה החלטתי שגם לענות בשלילה- זו תשובה הולמת... בהצלחה.

למעלה