האם מישהו מכם עובד עם הטאטוות ?
N neophile New member 11/5/10 #5 ראיתי שיש הרבה טאטוות הטאטוות הנמוכות ביותר הן אלו של 4 היסודות נכון ?
N neophile New member 12/5/10 #7 מה זה אומר ... זה אומר בעיקר להשתמש בדמיון . אבל לא להסחף עם אסוציאציות אלה להיות מודע לאסוציאציות ולשמור על ריכוז .
מה זה אומר ... זה אומר בעיקר להשתמש בדמיון . אבל לא להסחף עם אסוציאציות אלה להיות מודע לאסוציאציות ולשמור על ריכוז .
N neophile New member 13/5/10 #9 זאת שיטה איזוטרית אני גם לא מבין שום דבר לגבי זה ... כל מה שיש לי זה ידע ומעט מאוד הבנה שהשגתי עד כה כמו גם הנחות וניחושים בנוגע לשיטה הזאת שכמו כל השיטות הללו היא מיסתורית וסתומה למדי .
זאת שיטה איזוטרית אני גם לא מבין שום דבר לגבי זה ... כל מה שיש לי זה ידע ומעט מאוד הבנה שהשגתי עד כה כמו גם הנחות וניחושים בנוגע לשיטה הזאת שכמו כל השיטות הללו היא מיסתורית וסתומה למדי .
N neophile New member 14/5/10 #11 כן זה בדיוק זה כייצד לשאול את השאלה ... ואחרי שביליתי מספיק זמן עם השאלות ששאלתי עד עכשיו ... התעורר בי הרצון ללמוד איך לשאול משהו אחר .
כן זה בדיוק זה כייצד לשאול את השאלה ... ואחרי שביליתי מספיק זמן עם השאלות ששאלתי עד עכשיו ... התעורר בי הרצון ללמוד איך לשאול משהו אחר .