האם מישהו מכם עוסק בתחום כמקצוע?

avidadon

New member
האם מישהו מכם עוסק בתחום כמקצוע?

או שרק כתחביב.. ואם יש פה מישהו שיודע איך ואיפה ניתן להשתלב בתחום.. תודה

av_i_va

New member
להשתלב באיזה תחום?../images/Emo140.gif

יש מספר משתתפים בפורום שעוסקים באומנות באופן מקצועי אך מדוע אתה שואל? גם לא ברורה לי שאלתך השניה. להשתלב במה? הכין? אתה רוצה ללמוד משהו? עוסקת בתחום מסויים ורוצה להפוך זאת למקצוע?

avidadon

New member
בתחום של עבודות יד,

או עבודות עץ, וכל מה שקשור. לא למדתי את התחום, אבל הייתי מעוניין לעסוק בתחום (יש לי מה שנקרה "נטייה אומנותית")..

av_i_va

New member
אם לא תנסה - לא תדע ../images/Emo140.gif

אני מכירה לא מעט אומנים שמתפרנסים מאומנותם, למרות שלא למדו את המלאכה מעולם אם אתה כהגדרת כשרון טבעי, הרי שהדבר הנכון ביותר לעשות הוא להכין מספר יצירות ולהשתתף באחד הירידים המתקיימים ברחבי הארץ. כך תוכל לקבל את התגובות הנכונות ביותר, שיהווו את התשובה האמיתית. והמבחן בכך: אם אנשים מתעניינים בעבודות שלך או לא. (שים לב - אני לא מדברת על מכירה) האם עצרים ליד השולחן שלך, מתעניינים בעבודות, שואלים, מביעים דעה... ההשקעה לא גדולה ובכל מקרה שווה לנסות. לא הייתי מסתמכת על חברים וחוג מכירים מפני שהם לא תמיד יכולים להיות אוביקטיבים. מאחלת לך המון הצלחה. בכל נושא הקשור לעץ, כגון סוגי עץ, כלי עבודה, והמלצות אחרות, תוכל להפנות שאלות ל MAX63 שהוא מומחה לעץ. שבוע טוב ויצירתי נשמח מאוד לראות עבודות שלך. אולי גם חברי הפורום יוכלו להביע דעה?

למעלה