האם מישהו מעונין שאביא לו מארה"ב

guybz

New member
האם מישהו מעונין שאביא לו מארה"ב

את התוסף של בוני TS+Control כאשר אני נוסע בשבוע הבא ומביא לעצמי? מדובר באריזות של 600 קפסולות המחיר יהיה בערך 70$ המינון הוא 5 עד 15 קפסולות ביום. המצר מיועד אמנם לטורט אבל יש הרבה הורים לילדים PDD שנותנים אותו בהצלחה מי שרוצה לדעת על מה מדובר שיסתכל באתר של בוני. קישור למטה גיא

תודה, עברתי על המרכיבים- אפשר משהו

אחר? כמובן, במידה והם נמצאים בפארמה סטור המקומי. בפעם האחרונה שהייתי בארה"ב לא בדקתי...וזה היה מזמן, אז סליחה על הבורות, במידה וקלייר בכלל לא מופצים באופן גורף כך. אם זה אפשרי, זה יהיה ממש נהדר, כי במוצר כאן של בוני יש הרבה מרכיבים ביחד, שחלקם בריכוזים לא מתאימים לנו, כמו אבץ למשל ואחרים בצורה פחות יעילה עבורנו- כמו בטא קרוטן למשל או פוליק אסיד (צריך ויטמין A ופוליניק). אם אפשר לבקש מוצר אחר- זה יהיה נהדר..כמו פרוביוטיקה למשל, שממש חיונית לנו- הומלץ לנו על זו של קלייר THER-BIOTIC™ COMPLETE Our most comprehensive, maximum-support probiotic formula. This high-potency, hypoallergenic blend of 12 certified probiotic strains offers the most complete spectrum of microorganisms in the Klaire line. A unique combination of colonizing and transient strains supports a healthy balance of flora across the gastro-intestinal tract. V775-06 60 vegetarian capsules וזו: THER-BIOTIC™ DETOXIFICATION Highest-potency, 50+ billion CFUs. Our most potent formulation delivers large amounts of probiotics to the intestinal tract to complement detoxification protocols such as broad-spectrum antibiotics, anti-fungal/anti-microbial medications, or heavy metal chelating agents. או האנזימים של קלייר- הפורטה. המלצה חיונית נוספת היתה על ALPHA-KETOGLUTARIC ACID Assists removal of ammonia from central nervous system. An organic acid that is important for the proper metabolism of all essential amino acids and the transfer of cellular energy in the citric acid cycle. It is a precursor to glutamic אשמח לשלוח לך במייל ותודה רבה מראש! האם זה בכלל ריאלי? לבקש את קלייר ברשת הפארמה המקומי? שוב, סליחה על הבורות.
תודה מראש
תלמה.

guybz

New member
הי תלמה, אין לי זמן להסתובב בחנויות

אבל אם תזמיני את זה למלון שאהיה בו אוכל להביא לך את זה לארץ גיא

laura ashley

New member
תלמה,

האם קיבלת את המייל שלי? ו- אני יכולה לעזור לך עם מוצרי קלייר, אני קיבלתי אותם מרופא הDAN המקומי שלי, ואין בעייה להשיג אותם כאן, אבל אין לי מושג מה העלות שלהם מול העלות בארצות הברית..

תודה, כי אני לא מצליחה להרשם אצלם

ללא הקוד של הרופא המטפל... האתר שלהם גם לא מקבל את הפרטים שלי, כי הם לא אמריקאיים. אשמח להזמין דרכך.
תודה, תלמה.

למעלה