האם מישהו משתמש במוצרי ניקוי אקולוגיים

האם מישהו משתמש במוצרי ניקוי אקולוגיים

שמוכרים ב"מגה" ? הם נקראים ecofriend ורציתי לנסות אותם כי הם יותר זולים מאקובר

מנצל"ש שאלה לגבי חומרי ניקוי

אני משתמשת בחומרים של אקובר. לבני הגדול מדי פעם בורח פיפי במיטה (במיוחד בימים קרים אלה), כיבסתי מכנסיים שלו וכשהוצאתי אותם מהמייבש היה עדיין ריח של פיפי - חשבתי שאולי התבלבלתי ולא כיבסתי אותם אז שמתי שוב בכביסה ולצערי גם פעם שניה עוד נשאר ריח... אני מודעת לכך שחלק מזה שהמוצרים אקולוגים זה אומר שהם פחות אלימים ופחות אפקטיבים אבל עכשיו אני גם תוהה אם הם בכלל עושים את העבודה??

את משתמשת באבקה או בנוזל?אני משתמשת

באבקת כביסה ואף פעם לא היתה לי בעיה עם הריח של פיפי ( יש לי גם מאור שלפעמים מפספס וגם תינוק בן שנה שעברנו איתו גם שילשולים ודברים לא נעימים אחרים ואף פעם לא נשאר ריח )גם המרכך שלהם נותן ריח טוב.מה שכן אני מכבסת הכל ב-70 מעלות אולי בגלל זה הכל יורד.... אני נזכרתי שכשהשתמשתי בנוזל כביסה הכתמים בקושי ירדו, מאז שהתחלתי להתשמש באבקה - אין לי תלונות. אני מציעה לך גם להוסיף את המלבין שלהם -זה גם עוזר.

אני משתמשת באבקה ומרכך

אבל ב30-40 מעלות אני אנסה 70 (זה לא הורס חלק מהבגדים?) תודה

Ronnie McDonald

New member
40-60 מעלות

תלוי בסוג הבד. בדיוק כמו בכביסה רגילה. פיפי, קקי you name it . עובד על הכל.

החומר של אקובר לרצפה מזעזע בסרחונו ונוראי ../images/Emo46.gif

נכון, חומר מזעזע לרצפה. נמצא אצלי כבר שנה ואני לא משתמשת בו כלל. בעלי השתמש בו לפני שבועיים בממ"ד ומאז אני מקבלת בחילה כשאני נכנסת לשם. לרצפה אני משתמשת בנוזל כלים של אקובר והוא נהדר. לפעמים השתמשתי בנוזל כלים של פלמוליב להורדת שיירי מזון ולכלוך אורגני מהרצפה (באדיבות ילדיי החמודים והכלב..),במיוחד באיזור כלי האוכל של הכלב. אחרי שהורדתי עם מגב, אני שופכת מים נקיים ושוטפת שוב וגם פותחת לאוורור את החדר. לגבי הכביסה- אפשר לשלב נוזל וגם אבקה, אם רוצים ואכן המלבין של אקובר עוזר. אני לא משתמשת במרכך, אלא בחומץ, אבל מאז שהחלפתי מכונת כביסה וקניתי מין מתקן עם מלח שמרכך את המים (כי במודיעין המים קשים וממלאים הכל באבנית איומה והמגבות קשות ועומדות דום בעצמן..), אז הוא מנטרל לי לצערי, את החומץ.. חבל כי החומץ גם מנע ריח של עובש ורטיבות מהבגדים. במתקן מרכך המים, יש מגנטים וגם כדוריות מלח קשות, שמרככות את מי הכביסה. נראה לי שטיידי וחברות נוספות נכנסות לנישה הזו וכמו כל מוצר שהוא ME TOO בהגדרתו, אז הוא מנסה לדמות למוצר המקורי והמוצלח, עם שינויים המוזילים אותו. בעיית הבעיות היא שאין רישום ברור של מרכיבי החומרים במוצרים אלו. לכן, אם זה לא יקר, אפשר לנסות ולרכוש ולראות איך הוא בעינייך.

הסירחון של החומר לריצפה של אקובר לא ניתן

לתיאור! אני שוטפת כבר קרוב לשנה עם החומר של סאן ריידר שעוד מעט נגמר לי ואני לא יכולה להרשות לעצמי יותר לשלם 400 שקל על 2 ליטרים לכן מחפשת תחליפים וראיתי במגה את המוצרים של אקו פרנד ורוצה לנסות אותם. לגבי הכביסה עם חומץ- ניסיתי פעם אחת ולא יכולתי לסבול את הריח,הוא נשאר גם כמה ימים .אני משתשמת במרכך של אקובר והוא מעולה.

סאן ריידר מחירים יקרים בטירוף ולא מוצדקים בכל

היי אמא של מאור, נראה לי מוגזם לחלוטין לרחוץ רצפה עם מוצר שעולה 400 שח. לא מוצדק לחלוטין. נראה לי שכל מוצר שתקני, גם אם יהיה פחות מרוכז, עדיין יהיה יעיל יותר ובמחיר סביר. יש אכן, לא מעט חיקויים בשוק. חלקם הכוונה מעוצבים בדומה למוצרי אקובר. בתחום השיווקי, אלה מוצרי ME TOO. אין בהם חידוש, אך לרוב הם זולים יותר. כך ששווה לך לנסות את טיידי או אקובר לכלים, או אקובר לניקוי כללי, שעושים היטב את העבודה. אגב, אני חושבת שהריח המסריח של אקובר קשור למרכיבים של ווקס ושעווה לרצפות האירופאיות.. כי שמן פשתן מהווה 30% ממנו.. לעומתו המוצר הרב תכליתי המכיל חומרים פעילי שטח (?? מי) ובושם לימון והוא נעים בהרבה. והערה אחת גבי החומץ כמרכך- שווה להתרגל - יותר בריא. גם לי לקח קצת זמן להתרגל.

ליייייי

New member
קניתי בטעות את האקופריינד...

ורק אחרי שקניתי שמתי לב שזה לא אקובר... בכל אופן היה מבצע על כל המוצרים שהיו 1+1 אז יש לי נסיון עם רוב המוצרים, אז ככה- הנוזל לכלים - בסדר ולא יותר, של אקובר הרבה הרבה יותר טוב. נוזל לרצפות- סתמי בעיני, אין לו בכלל ריח, ואני לא בטוחה לגבי יכולות הניקוי שלו, נראה לי סביר. נוזל לניקוי חלונות - היחידי שאני יכולה להמליץ בפא מלא - מנקה נפלא ואפילו בעל ריח עדין ונעים. מסיר שומנים - בינוני. מה שכן ,מחירים מאוד אטרקטיביים,וראיתי שיש עכשיו מבצע בסופר, אני לא חושבת שאקנה שוב,חוץ מהנוזל לחלונות.

JacobSk

New member
זה די מוזר מה שאת אומרת

אנו משתמשים ברוב המוצרים של אקובר בבית ומאוד מרוצים מהאיכות. דווקה הייה לי מיקרה לא נאים עם מרקעח של TIDI הוא משיר ריח על לא נעים על הדזינס

אני משתמשמת בשניהם

ובעיקר בחומץ וסודה לשתיה במקרים קשים כמו האמבטיה של ילדיי
אני מוסיפה מיץ לימון מלימון לא קנוי (לא יודעת אם הקנוי יעשה את העבודה כי לא ניסתי ) בו יש פיפי על הריצפה והאסלה ועוד תוספות מבריק את הכול ומשאיר ריח נעים .

למעלה