החומר של אקובר לרצפה מזעזע בסרחונו ונוראי ../images/Emo46.gif
נכון, חומר מזעזע לרצפה. נמצא אצלי כבר שנה ואני לא משתמשת בו כלל. בעלי השתמש בו לפני שבועיים בממ"ד ומאז אני מקבלת בחילה כשאני נכנסת לשם. לרצפה אני משתמשת בנוזל כלים של אקובר והוא נהדר. לפעמים השתמשתי בנוזל כלים של פלמוליב להורדת שיירי מזון ולכלוך אורגני מהרצפה (באדיבות ילדיי החמודים והכלב..),במיוחד באיזור כלי האוכל של הכלב. אחרי שהורדתי עם מגב, אני שופכת מים נקיים ושוטפת שוב וגם פותחת לאוורור את החדר. לגבי הכביסה- אפשר לשלב נוזל וגם אבקה, אם רוצים ואכן המלבין של אקובר עוזר. אני לא משתמשת במרכך, אלא בחומץ, אבל מאז שהחלפתי מכונת כביסה וקניתי מין מתקן עם מלח שמרכך את המים (כי במודיעין המים קשים וממלאים הכל באבנית איומה והמגבות קשות ועומדות דום בעצמן..), אז הוא מנטרל לי לצערי, את החומץ.. חבל כי החומץ גם מנע ריח של עובש ורטיבות מהבגדים. במתקן מרכך המים, יש מגנטים וגם כדוריות מלח קשות, שמרככות את מי הכביסה. נראה לי שטיידי וחברות נוספות נכנסות לנישה הזו וכמו כל מוצר שהוא ME TOO בהגדרתו, אז הוא מנסה לדמות למוצר המקורי והמוצלח, עם שינויים המוזילים אותו. בעיית הבעיות היא שאין רישום ברור של מרכיבי החומרים במוצרים אלו. לכן, אם זה לא יקר, אפשר לנסות ולרכוש ולראות איך הוא בעינייך.