האם מישהו ניסה טיפול אינטנסיבי

שריק 7

New member
האם מישהו ניסה טיפול אינטנסיבי

נגד קנדידה? איך התגלתה, באיזו מעבדה, ואיך התבצע הטיפול למיגור הקנדידה? תודה- שרי

ששרון

New member
שרי-קנדידה

הי שרי באתר למאותגרי פיברו (יש לזה קישור מהפורום של וואלה בקישורים) תוכלי למצוא חומר על הנושא. חוץ מזה, ספרון מעולה קטן שמאוד עזר לי בזמנו-"קנדידה", בכל סופר פארם, חוברת אדומה קטנה ליד דוכן בית המרקחת. עלה בזמנו בערך 15 ש"ח, אני מקווה שעוד היום מוכרים את זה. תקראי אותו, הוא לימד אותי על תזונה נכונה, על טיפולים ועוד, למניעה וכן לטיפול. כן את יכולה להכנס לאתר של סולגר, הקישי את המילה קנדידה ותקבלי שם מאמרים מעולים בנושא! +הצעות טיפול שמנסיון אישי שלי, הן עוזרות יופי. בגדול-נסי לקחת כל יום אסידופילוס, וכן חומצה קפרילית (את החומצה תקחי רק לימי הקנדידה הפעילה ממש...) וזה עוזר יופי. אני את האסידופילוס לוקחת כבר כמה שנים לסרוגין וזה גם עזר לי לכאבי בטן שכמעט נעלמו, וגם לקנדידה. לגבי בדיקה, אם תרצי יותר הסבר, תרשמי לי למייל של וואלה, ואענה שם. לילה טוב מקווה שעזרתי שרון

שריק 7

New member
שרון יקרה- תודה../images/Emo39.gif

אמנם חלק ממה שציינת כבר ידוע לי, אך אשמח לכתוב לך ולהתייעץ יותר, כדי לדעת כמה זמן כדאי לנהל את ההתנזרות המוחלטת ממאכלים מסויימים- ועוד... אפנה אלייך למייל מחר- מחרתיים. שוב- תודה שרי

למעלה