האם מישהו נמצא, זקוקה לעזרה דחוף

sreuveni

New member
ענתי תודה

לבסוף הנושא נפתר מעצמו. מה שקרה, זה שאבי טלפן אלי שאמא מסתובבת בבית במצב לא נקי (המבין יבין) ומסרבת להתנקות, וברקע אני שומעת אותה מתנהגת אליו לא יפה (מילולית). יעצתי לו לקחת מרחק. זה מה שהוא עשה, אחרי חצי שעה חזרתי אליהם והכל הסתדר. נקיון, רוגע, ארוחת ערב וכו'. כן, יש מצבים ויש התמודדויות, והכוח להתמודד איתם מגיע איכשהו ומאינשהו. נמשיך בדרכנו הנפלאה במתן טיפול וחיזוק למטפלים שאיתנו. שיר

ענתי44

New member
שיר יקרה

כמה קשה היא בעיית ההגיינה האישית.העיצה שלך לקחת מרחק מאמא היא נכונה. הגם שאני תמיד נכנסת להיסטריה ורצון למות ממש כשזה קורה לאמא שלי. בשבועיים האחרונים אני החלטתי( האמת בעיקר בזכות חבר טוב שגרם לי להבין שלבכות זה יופי! אבל לא יעיל). ברגע שירדתי מהעץ של התעקשות שתהליך הניקויי יעשה על פי רצוני, דרכי והקצב שלי, ונתתי לאמא מנוחה, התגובה הקשה שלה פחתה. היום למשל ידעתי שיהיה קשה.אני נעלמתי לה יומיים רצוף. היא לא הבינה שהלכתי לנסות לנצוא עבודה או שנסעתי עד חיפה כדי לראות כדורגל. היא היתה ביום חסר מנוח.וכל הזמן הרטיבה. כמה שניקיתי אותה הריח חריף.פעם הייתי נכנסת להיסטריה. היום פשוט עשיתי כמו אביך, הנחתי לה וכשהיא נרגעה ניקיתי אותה. כן שיר יקרה הכוח מגיע מתוכינו.

zs1957

New member
העיקר שהכל הסתדר

היי שיר, אנחנו תמיד פה כדי לעזור. שמחה שהכל הסדר. לא צריך להתרגש מזה שהיא לא רוצה להתקלח.אךאם היא מרוחה בצרכיה יש להסביר לה שצריך לנקות, ולשמור על הגיינה בדיוקכשם שמבירים לפעוט בעת גמילה מחיתול. לילה טוב זהבה שח /עמותת אלצהיימר

למעלה