האם מישהו פה מתגייס ביום ראשון

strangebrew

New member
האם מישהו פה מתגייס ביום ראשון

הקרוב? האם אתם מכירים מישהו שמתגייס ביום ראשון הקרוב ?? ממש לא בא לי להתגייס לבד

DreaM viSion

New member
אוי אלינוצ'קה

בהצלחה רבה!! מקווה שיהיה איתך מישהו מוכר,ביום הראשון בבקום זה נחמד..למרות שבדרך תכירי פול אנשים גם ככה..

strangebrew

New member
תודה מותק

למרות שאני בספק רב לגבי מישהו מוכר עם הטירונות המיוחדת שאני עוברת. כמה מאבחנות פסיכוטכניות את כבר מכירה מהשכבה שלנו?
שיו!! צבא ביום ראשון. לא נתפס בכלל.

matanbu

New member
את הטירונות שלי עשיתי עם עוד 70

בנות מקסימות שלא הכרתי לשניה לפני זה. לדעתי זה דווקא יתרון שלא תכירי אףאחת, ככה תהיי יותר פתוחה להכיר אנשים חדשים. בהצלחה!

אלינה

גיוס קל, שפשוף נעים וכל שאר הקלישאות אני מאמין שאת תהני בצבא, ותתרמי הרבה רק אל תשכחי לשמור על קשר

GlasS MooN

New member
אלינהההההההההה!

צבא זה פשוט כייף חיים ! (וזה לא שלא היו לי חיים לפניי זה). אני נמצאת במחלקה עם עוד 57 בנות מכל הארץ, רק צחוקים, ככל שתהיי יותר פתוחה להכיר כך גם מספר החברות שלך בטירונות ובחיים בכלל ייגדל ויתפתח. אני בסה"כ שבועיים שם, והנה יום שישי בערב אני יושבת בבית ושואלת את עצמי מה החברות שלי מהבסיס עושות - נשמע מוזר? ביותר! ותשמעי לאחת שבכלל לא רצתה צבא ורק בכתה שבוע שלם לפניי הגיוס : צבא זה כייף חיים ואני מציעה לך להנות שם מכל רגע ורגע! ובנוגע למה שניקו אמר לך על ה"תשמרי על קשר" , פה מגיע החלק המסריח, אנשים שעד לפניי שבועיים (לפני שהתגייסתי) שהייתי איתם 24/7 בקושי אומרים לי "שלום " כרגע.. טיפה מוזר, אבל נו טוב.. זה העולם.. מאחלת לך שירות סופני, ושכל החברים שלך ישארו אותו הדבר כשתגיעי בסופי שבוע הבייתה. גיוס נעים בובה.

strangebrew

New member
תודה מותק ../images/Emo13.gif

ושמעתי שמעתי סיפורים עלייך מטל
תודה רבה לכולם !

suck my tim tam

New member
הגיע הזמן

שיהיה לך גיוס נעים וקל כולן מקבלות שוק בבקום תנסי לא לבכות הרבה
והטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לך לקראת מחר זה להצטלם לחוגר לפני שאת עושה את החיסונים!! ישר תעמדי בתור של התמונות, אחרת את יוצאת טראומטית כזו ומסכנה. וראסמי הכי טוב זה לא להכיר אף אחד ולהכיר ולהתגבש במקום.. יש לך אחלה מקצוע שיהיה לך באמת מליון בהצלחה

harhanegev

New member
../images/Emo41.gif מזל טוב ! ../images/Emo41.gif

שיהיה המון המון המון בהצלחה בשירות הצבאי !

למעלה