האם מישהו פה

האם מישהו פה

אי פעם פנה לאיזשהו חבר כנסת כדי לגייס את תמיכתו בנושא זכויות המאבטלים והשומרים, ואם כן כיצד הוא נענה.

joshh

New member
תחשוב על בצורה כזאת

אין דרך, אין צורה שאנשים פה לא ניסו לפנות לכל גורם כל שהוא שאולי יש לו את הפוטנציאל לעזור. כולם מעדיפים לעצום עניים.

avi1976

New member
הבעיה שגם האזרחים הנרמסים

עוצמים עיניים ולא רוצים לפתור באמת את המצב! כבר התרענו פה על כך לפני מספר חודשים... ויתכן מאוד שבעתיד גם לא ישאר ארגון בשבילכם וגם פורום לדבר בו )-: כולי תקווה שיקרה משהו שישנה את המצב...

../images/Emo45.gif

האם אנחנו מתכוונים אי-פעם מעבר לדיונים בפורום, להיפגש כדי לקדם את פעילות הארגון ולדון במטרות שלו.

avi1976

New member
זה אפשרי בהשקעה כספית או הצטרפות

השאלה מי מעוניין בכך?

סבבה

אתה באחד במאי נתת לי את הכרטיס ביקור של אמ"יל עם מספרי טלפון אני איצור איתך קשר אולי אפילו מחר.

TheSverd

New member
הוא צודק

לדעתי האירגון צריך לפעול גם מחוץ לפורום, אנשים צריכים להתנדב ולעזור וצריך לעשות "סניפים" בכל חלקי הארץ

avi1976

New member
הארגון פועל גם מחוץ לפורום....

בשביל להגביר פעילות צריך עוד תקציבים והשקעה. יש לכם כסף להוסיף? או חברים לצרף? או הטבות למכור לחברים?

TheSverd

New member
אין לי בעיה

להצטרף , להתנדב ולהיות פעיל באזור חיפה אבל אין לי כסף לתרום, כי אני לא ממש עובד( ואפילו כשאני עובד לא משלמים לי)

avi1976

New member
אתה מעוניין בטלפון של אמי"ל?

בתנאי שתשלם על הוצאותיו?

avi1976

New member
הטבות צרכניות נוספות בדרך!!!

כגון: נופש מוזל (צימרים, בתי מלון, מסעדות ועוד...), מוצרי מזון וצריכה מוזלים, מופעים והצגות תאטרון בחינם או בהוזלה, שי לחגים ועוד... והכל בנוסף להטבות הקיימות כבר כעת: יעוץ וסיוע משפטי, הכנת מכתבים ותביעות, תיאום והחזרי מס, הטבות סלולרי והכנת צוואות במחיר מוזל. כל זאת כדי לקדם את הפעילות שכבר מבצע הארגון לטובת המאבטחים והשומרים בבתי המשפט, בכנסת, בארועים ובכנסים, באינטרנט ובתקשורת, בשטח (מתן ידע והתארגנות) ועוד!!! אם הנכם מעוניינים לשתף פעולה או להציע הטבות אחרות נשמח לקדם את המצב!

אולי אפשר להסתובב בין מאבטחים

בקניונים, בתחנה המרכזית וכן הלאה על מנת לנסות לגרום להם להתחיל איתנו בשיתוף פעולה.

למעלה