האם מישהו צריך ספרי מיקוד

האם מישהו צריך ספרי מיקוד

מיקוד 2005 בלשון היסטוריה ב' 2003 תנך 2003 מבחני חזרה במתמטיקה לתלמידי 5 יחידות לימוד תוכנית חדשה

היי גלית , המיקודיות משתנות כל שנה

בהתאם לתוכנית הלימודים של משרד החינוך. הבת שלי סיימה השנה י"ב ומיקודיות משנים עברו - לא עזרו לה . בקיצור , עוד דרך נחמדה לסחוט הורים.

צודקת, וספרי לימוד רגילים

חשבתי שאולי בכל זאת, השאלה אם של שנת 2007 אפשר יהיה אפשר להשתמש כי גם מ -2007 יש לי אלגברה של בני גורן 4 ו-5 יחידות לימוד טריגונומטריה של בני גורן 4 ו-5 יח' מהדורה מורחבת חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי של בני גורן 4 ו-5 יח' מעלילות ראשית עד מלכים ונביאים מקורות חוץ לתוכנית הלימודים החדשה במקרא מאת ש. שפרה ישעיה ,ירמינ,יחזקאל חגי, זכריה, למורה ללומד ולנבחן בבחינת הבגרות בתנך ד"ר ישראל חגי הוצ' ח''י ספר בראשית ספר עזר למורה לתלמיד ןלנבחן בבחינת בגרות בתנך וקטורים 4 ו-5 יחדות כולל מטריצות וחקירת משוואות של בני גורן הכימיה אתגר יח' לימוד ראשונה כתה י' ירושלים במקרא נושא מסכם לחטיבה העליונה פרקים באנליסה לכתה יא 4-5 יח' לימוד אלו הספרים שעשיתי סדר בהם

ספרי מתמטיקה - של גורן - תמיד משתמשים וישתמשו

מידי פעם מוציאים נספח לספר . יתר הספרים - אין לי מושג ,כל בית ספר ,השיטה והגישה שלו.

ella59

New member
Lim3 תודה רבה לך.ולגלית .אשמח לקבל../images/Emo51.gif

במידה ויש: אלגברה- חלק ב' / בני גורן תודה מראש ל-Lim3 שחשבה עלי..תודה חמודה ולגלית היחידה תודה מראש במידה ויש.. אתן מקסימות גלית היחידה מהיכן את..?

ella59

New member
לגלית ../images/Emo51.gifחמודה אבל זה לא הספר המתאים

אני צריכה אלגברה חלק ב' של בני גורן לכיתות ח' וברשימה רשום אלגברה 4-5 של בני גורן כנראה... שזה לא אותו הספר.. תודה מכל הלב על הרצון הטוב אלה

למעלה