האם מישהו קיבל נחזר על סד..

האם מישהו קיבל נחזר על סד..

בקופת חולים לאומית לא מחזירים על הסד כסף אז תקוותי הייתה ממשרד הבריאות אבל היום אחרי שחיכיתי שעתיים וחצי לועדה של משרד הבריאות נאמר לי ע"י פרופ' עטר שהוא המחליט מטעם משרד הבריאות ומכון לואיס שבגלל והסד הוא טיפולי והילד לא נכה שצריך זאת לכל החיים או בשביל ללכת אז לפי הקריטריונים האלו לא מגיע לי החזר . נשארתי עם הפה פתוח גם פה אתם כתבתם שאתם מכירות את ההחזר וגם האורטוטיסט היה כ"כ בטוח שאני יקבל את ההחזר הוא אפילו אמר לי שהסכום שהןא גובה זה בהתאם למשרד הבריאות . גם במשרד הבריאות נאמר לי שזה כן סד שמחזירים עליו כסך אבל היו מחזירים רק אם הילד היה הולך וזה היה לו לעזר . מישהו שמה יודע על החזר כזה? מחר אני יתקשר לאורטוטיסט וישאל אותו על מקרה דומה אם יש לו או ינסה בוועדה שלא בב"ש .

חיבוקי 3

New member
שלום אמא של נושי

כאשר נוי עברה את הניתוח מיד הומלץ לנו על ידי האורטופד לקנות סד אני זוכרת שניגשתי למשרד הבריאות בבאר שבע על מנת שיאשרו לנו הנחה (החזר) וקיבלנו 75% בהשתתפות עצמית של 25% מעלות המכשיר אבל עברו 8 שנים(שבע מהניתוח)ויכול להיות שדברים השתנו אני אבדוק לך מספר טלפון ואחזור אליך במסר סיגל

בהחלט כן. קיבלנו החזר של 80% ומייד.

אני בשוק. למה לא החזירו לכם? באיזו קופת חולים אתם? אנחנו במכבי. הגשנו את החשבונית וקיבלנו בלי בעיות. אין לי מושג למה עושים לכם בעיות. מי האורטוטיסט? האם שמוליק להב מברזילי? כי נדמה לי שאמרת לי שעשיתם אצלו את הסד. בכל מקרה, הוא אדיב ונהדר ונתן לנו מייד חשבונית לקבלת החזר וזה עבד יופי. המון בהצלחה, נילי, ואל תוותרי. זה הרבה כסף. יעל

זה כך אמור להיות

כלומר אני גם הבנתי שאני צריכה לקבל החזר ממשרד הבריאות כי זה לא החזר שברשימת האביזרים האורטופדים של הקופה אבל הם בועדה אמרו לי שיש קריטריונים ומכיוון שזה סד טיפולי אני לא יכולה לקבל החזר רבל אני לא מתכוונת לוותר על זה . ותשובותיכם רק מעודדות אותי אני יתקשר לשמוליק לדבר על כך .

חיבוקי 3

New member
אני לא חושבת

שאת צריכה לוותר כי מדובר בהרבה כסף איפה את עושה את הסד

למעלה