האם מישהו קרא את הכתבה של גדי טאוב

niva99

New member
האם מישהו קרא את הכתבה של גדי טאוב

ב"שיבעה ימים" אודות חיי הבילויים שבת"א- לבליינים שבינינו - הכצעקתה? זה באמת כ'כ קר ומנוכר? נואש? חסר שליטה?

niva99

New member
כן.

בתחילה נראה לי שהוא כותב משהו מציאותי-אבל לקראת הסוף הכל הלך ונעשה הזוי יותר ויותר.

niva99

New member
למרות שזה קצת קשה-אנסה.

הכתבה נקראת: "התפשטות". שבע בבוקר,אנשים שותים וגועשים.ברוכים הבאים לבר בר' אלנבי בת'א. ילדות מחולון ועולות מחבר העמים וערסים וצפוניים ושסניק ותאילנדיות.וגם תייר מקומי שצנח דרך חור. סיפור אמיתי (זה מה שהמחבר טוען) "פיק אפ בר?זה לא פיק אפ,זה וויט-ואטר רפטינג על נהר של הורמונים!כל מה שהפרסומות מבטיחות בגירסת היאפים,מקיימים כאן בגירסת החומוס. זה איקאה של שוק הבשר,של שוק חיי הלילה,וזאת אהבה ממבט ראשוון". -על אחד שבדיוק נפרד מהחברה שלו-היה לו קשה להרדם-יצא לסיבוב על טוסטוס ראה את הדלת של הבר -ואנשים נכנסים ויוצאים משם כאילו אין מחר... נכנס,הציץ ו "נפגע" ראה מישהי מושכת רוקדת יפה אבל פגיעה (אובר אלכוהול לא שלטה במעשיה). בקיצור כאן בא כל התיאור של חיי הסצינה והמועדונים-הדברים הרגילים. תוך כדי ההכרות עם הגיבורה הוא לומד שהיא אם חד הורית לילדה בת-8 . וחיה בתנאים לא תנאים ביפו (שיכון סלאמס שכזה). הוא "מתנדב" ללוותה לביתה-היא שוכחת את ארנקה במועדון-אי לכך הם נאלצים לטפס דרך החלון-קורה מה שקורה ,כשהוא מגלה שהקונדום נקרע-עולמו חרב עליו באחת. (בדיקת איידס רלוונטית רק בתום שלושה חדשים מהאירוע). הוא לא נרגע ושב לביתה של הבחורה (שעובדת כחשפנית לפרנסתה). שם הוא פוגש בביתה הנאיבית ובאחותה היפה והצינית. תחילה יש בו רגשות חמלה כלפיהן ונכונות לעזור.אבל באיזה שהוא שלב הוא מתיאש מכך. -ילדת'ה יקרה -הלכו לי האצבעות-מקווה שהבנת את רוח הדברים. אין כמו הכתוב עצמו.

Vdrums

New member
כל סצינת המועדונים מגעילה אותי

אנשים שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם ומהחיים שלהם.

ghatto

New member
אז למה כל כך הרבה אנשים הולכים לשם?

אני תמיד חשבתי שאני במיעוט בדעתי בנוגע למועדונים...

Vdrums

New member
תראה, זו דעתי, אני לא אומר שכולם

כאלה. אנשים מחפשים אקשן ומהר, אלכוהול, סמים, שירותים, זיון לילה, מגע אנושי זול לצלילי בומים מעצבנים. לדעתי זה מעפן. מה גם שאני לא סובל את מוזיקת המועדונים ולא מבין מה יש לראות בהופעה של די ג'יי, הבן אדם שם דיסקים ועושה פייד אין פייד אאוט...

niva99

New member
תופעה הולכת ומתרחבת.

אחותי בת 25 וגם היא סולדת מהמועדונים וממה שקורה שם. כנראה שיש עוד הרבה אנשים "בארון" העניין הזה.

בתור נציגת הפורום בת ה- 25

תרשו לי להגיב ...
כן ה"סצנה" היא בהחלט כזו. אבל השאלה היא מה אתה מחפש. אם אתה מחפש לראות את הדברים האלה אתה תמצא אותם, ואם תחפש חבורות שבאו רק לשתות תמצא גם אותם. אני אישית לא מתה על המוסקיה ברב הדיסקוטקים שאני מכירה, אבל אני מאוד אוהבת פאבים. נכון יש שם גם יציאות לא במקום (בסגנון: בא לך לקפוץ לשירותים?), אבל כמו בכל דבר צריך להפריד את מה שאוהבים

ס22ית

New member
אני לא בליינית..

ואפילו רחוקה מאוד מלהיות כזו..אז אין לי מושג מה קורה שם. אבל מי שזה עושה לו טוב ונהנה מזה..לבריאות

niva99

New member
../images/Emo12.gifהגם אתה ברוטוס?

מה נהיה? הייתי בטוחה ש זה הבילוי האולטימטיבי... מסתבר -ההפך.

ס22ית

New member
אולי זה הבילוי האולטימטיבי

אבל לא בשבילי.. לא גדלתי על בילויים כאלו לא הייתי במקומות כאלו וגם לא ממש מושך אותי מעדיפה מקומות שקטים ואינטימיים יותר..

niva99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

אכן -אין כמו שקט ואינטימי.

ghatto

New member
כמו מה למשל?

פשוט מעניין אותי כי רב החברים שלי דיי מתעקשים על עניין המועדונים וכו'.רק על תגידי פאבים כי (לא שאני לא אוהב פאבים) כי זה מה שאני שומע בד"כ...

ס22ית

New member
בעיניי בילוי נעים..

בעיקר בתי קפה (יש מכל הסוגים..), מסעדות, סרטים, למי שאוהב- באולינג וכאלה...

ס22ית

New member
ועוד משהו...

החוכמה היא לבלות עם אנשים שכיף איתם.. מצידי לשבת על איזה ספסל מול נוף עם קפה של טייק-אוואי או סתם לעשות טילו באיזו טיילת נחמדה או על חוף הים..העיקר שאני עם מישהו שנחמד לי איתו..

Vdrums

New member
בדיוק מילים כדורבנות.

העיקר להיות עם חברים גם בבית.

למעלה