האם מישהו ראה?

הדאפי

New member
האם מישהו ראה?

סתם.. הייתי חייבת לרשום את זה פה: ביום שישי היתה הופעה של דני רובס- שר ביטלס במרתף 10. (חיפה, הדר) האם מישהו ראה את ההופעה? בהופעה המסויימת הזאת הוא נראה קצת לא מרוכז.. התבלבל במילים של "מישל", אקורד שגוי אחד (ששמתי לב אליו, אולי היו עוד..), "ברח" די מהר מההופעה ועוד כמה.. דני.. מה הולך איתו? ואין לו קשר עין עם הקהל בכלל! (יכול להיות שזה עניין של חוסר ביטחון? ..טוב, זה באמת לא קשור לכאן.. סליחה, ענייני הערכה גובלת בהערצת דני רובס.. עזבו.) ובקשר להודעה (וסליחה שאני לא משרשרת את זה לשם)- הוא סיפר הרבה סיפורים שמאחורי השירים, ואם הייתי זוכרת, ולא מרגישה שכל ההופעה היתה בעצם חלום (אני יודעת שהיא לא היתה!!)- הייתי כותבת. ו-שאלה ששאלתי בעוד פורום ואולי פה תהיה לי עליה תשובה: אולי מישהו יודע את הכתובת/ אימייל/ דרך אחרת להתקשר עם דני רובס? *מתחייבת לא להציף, להציק, לשלוח וירוסים וכו'. רק שאלה חשובה. *אם תוכלו לשלוח לי לאימייל את התשובה (אם תהיה)- אני מאוד אשמח: [email protected] .. וואו.. עכשיו באמת הגזמתי. סליחה ו- (את זה נשאיר לחתימה):

הדאפי

New member
ושכחתי:

והרי בגלל זה (בעיקר) זה התקשר לי לפורום: גיליתי בהופעה שירים שחשבתי שאני לא מכירה- כי באמת לפי השמות לא הכרתי, (והזכירו אותם כאן) כמו (ואני לא טובה באנגלית, אז אני אנסה לרשום בעברית): אלינור ריגבי ו- (בתרגום החופשי של רובס): "אנחנו יכולים לעבוד את זה בחוץ" (אם אני זוכרת נכון- ככה הוא אמר את זה- בדרן, מה?).. ואתם בטח יודעים למה אני מתכוונת. אני לא מאמינה שהכרתי אותם ולא ידעתי.. וחשבתי שאני בורה לגמרי בנושא הביטלס! עכשיו אני יודעת שאני בורה, אבל לא לגמרי! בכל זאת היתה לי קלטת.. (היא עדיין נמצאת היכנשהו אצלי.. קבורה בין שאר הקלטות, כי עברנו לדיסקים..) ושוב-

roee816

New member
דני רובס

לגבי ההופעה של דני רובס...הוא מופיע כל כחודשיים שלושה בחוות החיות בטבעון ומבצע את הקאברים שלו לביטלס. מומלץ. וכנראה שבעוד כמה מקומות...אבל זה איפה שאני מכיר... לגבי השירית שלא הכרת בהחלט בורות! Eleanor Rigbey אחד השירים המקסימים של הביטלס ו-We can work it out (תרגום מאוד חופשי של רובס....) הוא גם שיר מוכר וטוב...

הדאפי

New member
אז זהו-

שכן הכרתי- וחשבתי שלא.. ובטח יש עוד הרבה כאלה.. לאט לאט אני מגלה יותר ויותר.. (תראו.. אני בת 17, את רוב השירים שאני מכירה גיליתי בגיל די מוקדם- היתה לנו קלטת בבית (אני בטוחה שהזכרתי את העניין..)- ובכל זאת אני גם בטוחה שיש עוד הרבה שירים שאני לא מכירה.. מנסה לחפש, נראה אם אמצא (בכמות הכסף המוגבלת שיש לי..) ובקשר לחוות החיות- אני לא חושבת שבגילי כבר מותר להכנס לשם.. בכל מקרה- תודה על התגובה.

למעלה