האם מישהו שמע על טיפולים חדשים? ניסוי תרופות?

Nice Guy

New member
האם מישהו שמע על טיפולים חדשים? ניסוי תרופות?

אני יודע שאין הרבה סיכוי להבריא או לשפר בהמון את המצב הקיים, אך אולי אתם יודעים על ניסויים בתרופות אולי יותר אפקטיביות ממה שקיים שיכולים ולו לשפר במעט, מצב קיים? כמה שאני מכיר את המחלה, כמה שאני קורא את התיאורים והסיפורים שלכם וחש שזה בדיוק מה שעובר עלינו, קשה לי לאבד תקווה, אני רואה וחי את כל ההתדרדרות אבל עדיין רוצה להאמין שאולי יהיה משהו שיעזור. זה נראה כאילו כל האנשים בפורום כאן, הרימו ידיים מכיוון השיפור, שכולם מקבלים שזה המצב ולא ישתפר לעולם, אולי אני חיי בחלום טיפשי, משאלת לב שלעולם לא תתגשם, אבל איך אומרים, "התקווה מתה אחרונה..." אמא שלי סה"כ בת 61, וזה נכון שאמא היא אמא גם בגיל 80 ומעלה ואבא הוא אבא גם בגיל 80 ומעלה, והרגש של האובדן הוא דיי זהה, ובכל זאת... תודה על ההקשבה.

אסור להתייאש

בחור יקר , שבוע טוב, גם אם נראה לך שלא מדברים על כך בפורום , אני בטוחה שכל אחד ואחת מאיתנו חושב על כך שאולי ימצאו תרופה למחלה. לפני כשבוע היה מאמר על ניסוי בעכברים שהוכיח כי אולי גם התהליך הפיך. ז"א גילו כי הזכרון לא נמחק אלא נתיבי התמסורת במוח שובשו או נמחקו והצליחו לשחזר אותם . לכן , גם אני חיה בתקווה , אולי קלושה , אך אם תהיה איזו פריצת דרך בתחום , בטח נשמע עליה והלוא שתהיה בקרוב. בעלי עדיין בסדר ולכן התקווה שלי שזה יהיה מאד בקרוב ולפעמים זה מתסכל שאין מידע על כל סוגי המחקרים שנעשים בארץ ובעולם בתחום ואולי היינו יכולים להשתלב בהם. מאחלת לך ולאמא ולכל המשפחה רק בשורות טובות , המון סבלנות ואהבה, שבוע טוב, טובה

התקווה היא הכוח לשרוד את ההווה

ללא התקווה שיהיה נס , פריצת דרך או כל דבר אחר שישנה את המצב העגום ויביא את האור לחיינו לא הייתי יכולה להמשיך לחיות . כאדם מאמין יום יום אני משננת את הפסוק: "ישועת ה' כהרף עין" . ומתפללת לקב"ה שכמו שהצרה הזו נפלה עלינו ביום בהיר כך היא תעלם ולאט לאט נחזור לחיים נורמלים ורגילים . גם אבי צעיר מאוד וחולה כבר שנה , אבל אני לא נותנת לעצמי ולא למשפחתי לצלול לתוך היאוש , אפילו שלפעמים הוא משתלט , תמיד אני מנסה להאמין שיהיה טוב ובע"ה ה' אבא יבריא . כל לילה כשאני עוצמת עינים זו התקווה שלי . וברור לי שגם בשבילך כרגע האושר הגדול והאמיתי זה לראות אותם בריאים וחוזרים לעצמם . הלוואי... רפואה שלמה ובשורות טובות לנו ולכל חולי עמו ישראל אמן.

../images/Emo140.gifאתה יכול לדפדף בפורום אחורנית ולראות

את הכתבות מהאתרים השונים שצירפו לפורום ע"י מר גרשון, גם איש בן 60 וחיפשתי כמוך משהו , אך לדאבוננו צריך רחמי שמים והרבה תפילות לזה שהביא את המחלה שיקח אותה בחזרה.ה' ירחם על כל בריותיו ובשורות טובות

ronnyw

New member
עם כל הכבוד

זה שהביא את המחלה - עוד אף פעם לא לקח אותה בחזרה. אין תרופה לאלצהיימר, ולכן תפילות זה טוב ועוזר לנשמה - אבל זה ממש ממש לא מספיק בשביל המחלה.... צריך לשנס מותנים, ללמוד את המחלה, ללמוד איך לחיות איתה הכי טוב, לנסות להקל על החולה, להשתדל להקל על המשפחה. בקיצור - לעשות מעשים !! הדרך הראשונה היא ללמד אותה, בבחינת דע את האויב: לקרוא באתר, לקרוא ספרים, ללכת לקבוצות תמיכה... יש המון נסיון, המון ידע, המון טיפים, המון "עשה/אל תעשה" והמון נכונות של אנשים לחלוק את נסיונם. אחרי כל זה - תפילות לא יזיקו.

למעלה