האם מישהו שמע על מיץ נוני- באופן טבעי?

האם מישהו שמע על מיץ נוני- באופן טבעי?

יש רשימה של ניסים ונפלאות לגביו. מישהו מכיר? דניאלה

נוני הוא שמן נחשים

מהסוג המסוכן, כי הם גם מתיימרים לעשות קילציה. עוד מוצר של MLM . מכיל מן הסתם אנטי אוקסידנטים אבל לא השתכנעתי שיותר מאשר בכל פרי אחר, והמחיר לגמרי מופרך. את מוזמנת לקרוא מה כתבתי לעיו באתר של באופן טבעי, ולקרוא את הקישורים שהבאתי. ותאמיני לי שהתאפקתי וניסיתי להיות כמה שיותר מעודנת בניסוחים שם.

razgalili

New member
בדקנו את זה באופן די יסודי

וצר לי להגיד שמדובר ברמאות MLM אחת גדולה. לא הייתי קורא לנוני שמן נחשים, כי שמן נחשים יכול להועיל (בשמן נחשים אמיתי יש הרבה אומגה שלוש). ניסינו מוצרים שונים, קראנו את הספרות ולא התרשמתי. גם הטעם לא משהו. עדיף מיץ רימונים. הדבר הכי גרוע שראיתי היתה המלצה להשתמש במיץ נוני בתור קילטור. הפרוטוקול שהציעו לאנשים לעשות הוא מזיק בצורה ברורה ויגרום להחמרה קשה במצב הבריאותי של כל מי שינסה את זה.

תודה על התשובה.

האם לילדים בספקטרום מומלץ מיץ רימונים ? ואשמח לדעת אם יש סיבה מיוחדת? דניאלה

dorit73

New member
מה יכול להיות רע במיץ רימונים?

נראה לי שכל מיץ פירות הוא בריא ובפרט מיץ רימונים. יכול להיות שלא כך הוא?

razgalili

New member
מיץ רימונים הוא אחלה אבל

מיצי פירות מכילים כמות גבוהה של סוכרים ולכן יכולים לעודד גדילת קנדידה אצל ילדים בספקטרום מה שיכול לגרום לנסיגה. מיץ רימונים אמור להיות בעל תכונות חיוביות לנירמול סוכר בדם. מצד שני הוא עשיר בסוכר כך שממש לא הייתי ממליץ עליו לחולי סכרת. מצד שלישי מיץ רימונים הרבה יותר זול והרבה יותר טעים ממיץ נוני, כך שאם רוצים להשתמש בנוני, אולי עדיף מיץ רימונים שגם הוא אין לו שום ערך בריאותי מיוחד, אבל יותר טעים והרבה יותר זול.

dorit73

New member
אני משערת שאם שותים יתר על המידה

אז זה יכול לגרום עלייה בסוכרים ואז לקנדידה, אבל כוס ביום, או מדי פעם, סביר להניח שזה לא נורא. מה לגבי מיץ תמרינדי? אנחנו קונים בקיץ תמצית תמרינדי ומערבבים עם מים. מאוד טעים ומרענן.

origin77

New member
מיץ נוני מעולה

מיץ נוני בעל השפעה מטיבה על הבריאות הכללית מעצם היותו אנטי אוקסידנט חזק (נוגד חימצון) ומעצם כך שיש בתוכו חומר מיוחד בשםXeronine , חומר שהגוף מייצר באופן טבעי ומצוי באופן מרוכז במיץ . חומר זה בעצם מה שעוזר לחולי סוכרת, בכך שהוא שומר על דופן התא ומאפשר לתא לקבל את המסר לשחרור האינסולין, הרצפטורים בתאים עובדים הרבה יותר טוב בזכות הנוני, כך גם כל התהליכים בגוף מואצים. החשיבה נהיית צלולה, פינוי הפסולת מואץ, מנגנון הפרשת ההורמונים מתאזן , כאבים כרוניים משתככים, ובעצם מדובר על מולטי ויטאמין טבעי, פרי אחד שמכיל בתוכו קשת רחבה של ויטמינים ומירלים אינזימים והורמונים טבעיים. אבל..... בשוק מצויים כמה סוגים של נוני , בשביל שהמיץ יהיה אפקטיבי אסור בתכלית האיסור להוסיף לו המתקה וחשוב שיהיה 100% טהור ללא תוספים וכמובן אורגני ! יש המון מידע על רכיבי הנוני באתר של חברת ביו גרין www.bio-green.co.il ושם גם הוא נמכר במחיר הכי הגיוני ובכמות הכי משתלמת. הם נמצאים בחנויות אבל גם ניתן להשיג ישירות מהחברה. הנוני עושה באמת ניסים וניפלאות להמון פתולוגיות ומערכות פיזיולוגיות. בברכת בריאות

למעלה