האם מישהי הצליחה להכנס להריון בגיל 46?(הריון ראשון ללא טיפול
ד דינהלה1 New member 28/9/14 #2 אין טעם להיכנס לספקולציות: הכי טוב שתקבעי לעצמך פגישה בהקדם האפשרי לרופא פוריות(יחד עם בן הזוג אם יש). הוא יערוך לך את כל הבדיקות הנחוצות ויתן לך דעה מקצועית.
אין טעם להיכנס לספקולציות: הכי טוב שתקבעי לעצמך פגישה בהקדם האפשרי לרופא פוריות(יחד עם בן הזוג אם יש). הוא יערוך לך את כל הבדיקות הנחוצות ויתן לך דעה מקצועית.
ש שירהד1 Member מנהל 29/9/14 #3 זה מאוד נדיר, אבל שמעתי על מקרים אחדים שכאלו. אגב, החוכמה היא כמובן לא רק להיכנס להריון, אלא שהעובר יהיה תקין, והגוף יעמוד במעמסה הקשה. כמובן שהמקום להתייעץ הוא רופא/ת פוריות.
זה מאוד נדיר, אבל שמעתי על מקרים אחדים שכאלו. אגב, החוכמה היא כמובן לא רק להיכנס להריון, אלא שהעובר יהיה תקין, והגוף יעמוד במעמסה הקשה. כמובן שהמקום להתייעץ הוא רופא/ת פוריות.
I iriss33 New member 6/10/14 #4 הריון ספונטני בגיל 44 נכנסתי להריון ספונטני בגיל 44 . את יכולה להכנס לבלוג שלי
נ נמלמה New member 4/11/14 #6 מחפשת גם נשים שהרו בגיל 46- רצוי בטיפולים. מחפשת להתייעץ עם נשים שהצליחו להרות בגיל 46 ומעלה מביצית שלהן, בעזרת טיפולים/IVF [email protected] אני תוהה, יש כאלה בכלל?
מחפשת גם נשים שהרו בגיל 46- רצוי בטיפולים. מחפשת להתייעץ עם נשים שהצליחו להרות בגיל 46 ומעלה מביצית שלהן, בעזרת טיפולים/IVF [email protected] אני תוהה, יש כאלה בכלל?