האם מישהי חווה את מה שאני חווה...?

לולו133

New member
האם מישהי חווה את מה שאני חווה...?

היי, מהטיפה שהצצתי פה אני רואה השרוב מדברות על כאבי מחזור עזים באגן. השאלה שלי אם מישהי מרגישה כמוני..
יש פה מישהי שחווה כאבים בשלפוחית השתן? כאב נוראי שלאו דווקא קשור או מגיע עם הווסת. כאב כמו דלקת בשתן וגרד באיבר המין אך ללא דלקת בכלל...?
אני מטופלת במרפאת אנדומטריוזיס אך אני רק בתחילת התהליך לאחר שנים של סבל שלא ידעתי מה מקורו.. למדתי שהדרך הכי טובה זה לשאול אנשים ולהתייעץ איתם ולכן אני כאן...

jusi1

New member
בהחלט מוכר

היי.
בהחלט מכירה את ההרגשה. גם כאבים מטורפים באגן שמקרינים לרגליים וכאבים בש.השתן בעיקר במתן השתן שלפעמים פשוט בכיתי...עכשיו אני שבוע אחרי ניתוח בו התגלה שזה התפתח בכל הגוף...בעיקר ה שגרם לכאב אגן ושלפוחית זה ציסטות ענקיות בשחלות שהדביקו אותן לאגן ולרחם מה שגרם ללחץ על השלפוחית בעיקר במתן שתן כי השלפוחית שלי תקינה...האגן מפוצץ בהדבקויות שלא רואים חצוצרות לצערי לא הסירו לי הכל כי החל דימום שאם היו ממשיכים היו כורתים איברים ואני עוד לא נכנסתי להריון לכן כרגע אני על דיןכי על מנת להקטין קצת מה שנישאר וישר לivf...
בעיקרון אני ממליצה לך , אם אינך מעוניינת בהריון כרגע להיות על דיכוי ולהעזר בתוספים מתאימים, כדאי להתייעץ עם נטורופת אך בגדול מומלץ לנו: ויטמין c נוגד דלקת, גם אומגה שלוש נגד דלקת ועוזר לזרימת דם מגנזיום וויטמינים מקבוצת בי עוזרים לכאב והרגשה כללית יש עוד אבל זה בעיקר ולעשות פעילות אפילו אליכות זה אמור להקל כי יגרום לזרימת דם טובה ויעזור להרגשה כללית מה שיקל על הדרך על הכאב...הייתי תקופה של שנה הקפדתי על תזונה ותוספים ופעילות ומבחינתת כאבים היתה לי הקלה אחכ בגלל כל מיניי לחצים הזנחתי והצטערתי על כך...ניסתי להרות שלוש שנים לבד חשבתי שאצלייחאך לא עבד המחלה רק החמירה לכן חשוב להיות על דיכוי אם לא מתוכנן הריו ןבקרוב....
מקווה שתרגישי טוב!!!!!

שמיץ1

New member
זה אכן תסמין שכיח של אנדו'

אני מניחה שציינת זאת בפני מומחה האנדו' שפגשת, ואם לא - עשי זאת.
תסמינים הדומים לדלקת בדרכי השתן ללא צמיחת חיידקים בתרבית הם סימפטום אופייני של אנדו'.
האם קיבלת הפנייה לאולטרסאונד כליות ודרכי שתן?
אולי כדאי לבקש גם הפנייה לאורולוג.

לולו133

New member
כבר טוב לדעת שאני לא היחידה...

הייתי אצל אורולוגים מומחים וגניקולוגים, עשו לי כל בדיקה אפשרית של אולטרסאונד כולל בדיקת רפלוקס... עכשיו כשהגעתי למרפאת אנדו' הונחתי לקחת את הגלולות למניעת מחזור באופן רציף ואני לוקחת כבר ארבעה חודשים רצוף אבל השבוע התעוררתי כל בוקר עם הכאב הזה שמטריף לי את הדעת וכרגע לא נראה שהם נותנים לי פתרון נוסף מעבר לגלולות... כיוון שבבדיקת אולרסאונד ויגינלית לא נמצאו נגעים של אנדו'...

שמיץ1

New member
גם אני סובלת מזה לעיתים תכופות

צר לי לומר שטרם מצאתי משהו שמקל על התסמינים הללו.
את יכולה לנסות להתייעץ טלפונית עם מרפאת האנדו'...

jusi1

New member
נגעים לא נראים באולטרסאונד

נגעי אנדו לא תמיד נראים באולטרסאונד אלה אם הם גדולים ורבים...באוחטרסאונד ניצן לראות אנדומטריומות-ציסטות...

למעלה