האם מישהי יודעת מה זה...

האם מישהי יודעת מה זה...

Acrylic (no wax) floor shield זה צריך להיות כנראה איזה חומר לשטיפת רצפות או מבריק רצפות או משהו כזה. בספר של החרוזים היא מציעה להשתמש בזה כדי להקשות סוגים מסויימים של חרוזים. יש לכן רעיונות איזה חומר יכול לענות על הדרישה הזו?

smady a

New member
צריך לבדוק במדפי הסופר חח.חומר שמגן

על הרצפות ללא וקס. יש הרבה. ושווה לנסות. העניין שזה כימי ואולי יזיק לצמר. אולי יש בחומרים של חנויות טבע.

בחנויות טבע יש את חומרי ecohover

אני דווקא משתמשת בהם לכביסה ולכלים הם אלה מוצרים אהל אני לא יודעת אם יש מגן לרצפה. מה זה בכלל מגן לריצפה? כל החרוזים כגון אלה שחותכים מגלילים יש איתם בעיה בגלל שבעצם יוצרים סיבים שדחופים יחד באופן צפוף, כאשר חותכים פרוסות מהגלילים הסיבים נהפכים למאד קצרים כלומר סיבים קצרצרים שדחוסים יחד - זה עלול להתפרק עם הזמן לכן היא ממליצה בספר למרוח בחומר הזה -מעין דבק שמחזיק את הסיבים יחד שלא יתפרקו.

jul jul

New member
זה חומר הגנה לפרקטים - הכוונה

לפרקטים אמיתיים מעץ - (לא לומינה כמו שמקובל יותר בארץ). פעם היו מורחים עליהם שעווה כדי שיבריקו וזה כנראה המצאה יותר עכשוית.

jul jul

New member
אני מכירה את זה לא מהארץ - חוץ

מזה לאור "ריבוי" הפרקטים הטבעיים בבתים פה, לא נראה לי שאפשר לקנות את זה בסופר רגיל. תנסי לברר אולי אצל אלה שעושים פרקטים.

גאיליי

New member
רגע, יש לי בבית פרקט עץ ובחוץ דק

לדק יש לי חומר שמורחים בפעם הראשונה והוא נקרא "מגן עץ" אבל זה לא נראה לי זה. לפרקט יש חומר מיוחד שאני מנקה איתו אבל הכתובית מחוקה
אני יודעת שזה חומר ניקוי ללא ווקס אבל הוא חזק ולא רצוי לנקות איתו עם הידיים וצריך למהול אותו בהרבה מים. אני קונה אותו מפרקט חן שעשו לי את הפרקט בבית.

למעלה