האם מישהי מבינה בערכים ?

salpter

New member
ממה שאני זוכרת בנתיים

קצת גבוה, תלוי באיזה שלב את? לפני כוריגון זה קצת גבוה, מהודעות שקראתי למדתי שהיפר מתחיל בסביבות 3000 מנסיון מעל 1200 לא הזריקו לי כוריגון.

נועם@בת

New member
מצטערת, אני אף פעם לא מסתדרת

בלי יחידות, (מורה למדעים או לא
) בכל מקרה נקווה שאחרות מבינות בזה יותר ממני. נועם

רוני@30

New member
תלוי מתי ותלוי לפי איזה ספירה -

אבל נדמה לי, ואני מקווה שאני לא מטעה אותך, שזה קצת גבוה. לא היית אמורה לדווח על התוצאות לרופא שלך? אני מקבלת הוראות המשך טיפול בהתאם לתוצאות, באותו היום. מניסוני עד היום אני יכולה לספר לך שהזקיקים שלי הגיעו לבשלות כשהערכים שלי נעו בין 1700 ל-2000 והפרוגסטרון על הסקאלה שבין 1.6 ל-2.2. אבל אולי זה נורא אינדיוידואלי ולא אומר כלום? בקיצור, כרגיל - הכי טוב לשאול רופא, ולא עזרתי לך בכלל. בהצלחה! רוני

מיכל ק-ש

New member
רוני, חסרים 2 נתונים לתשובה מדויקת

1. באיזה יום של הטיפול את נמצאת? 2. כמה ומה גודל הזקיקים? לכן תשובתי היא כללית ומתייחסת לערכים האופטימליים עבור יום הביוץ כאשר יש זקיק אחד מוביל: E2: מעל 700 PRO: נמוך מ-4.5 אם יש לך עוד שאלות, אשמח לנסות לענות. לצערי, עשיתי "דוקטורט" בערכי E2 ופרוגסטרון... מיכל.

מיכל ק-ש

New member
../images/Emo32.gifטופיק: האם ידוע לכן/ם כמה זמן

לאחר תחילת הביוץ מתרחשת ההשתרשות (אם היא מתרחשת כמובן
) וכמה זמן לאחר ההשתרשות ניתן לעשות בדיקת בטא?

עמית@

New member
גם אני חקרתי את הנושא הזה לעומק

אז ככה *עוברת לנימה של הרצאה מלומדת* אין תשובה אחת הממוצע של התשובות (פרופ´ זיידמן, פרופ´ עמית דר´ בוצ´ן ושאר אנשי פורום) הוא בערך 5 ימים עד שבוע אחרי הביוץ (+-) ולפיכך באופן תיאורטי ניתן לבדוק בטא 10 ימים מהביוץ. אבל כל העסק לא כל כך מדעי ולכן רצוי לחכות 12 יום מהביוץ (או בעולמנו:14 מהכוריגון)

מיכל ק-ש

New member
עמיתי, לא יודעת מה תקף אותי החודש

אני קצרת סבלנות יותר מתמיד. בא לי להיבדק כבר ולדעת לכאן או לכאן. אוף! אין לי כוח לחכות עוד שבוע וחצי (אולי ההמתנה תקוצר ויהיה לי ביקור מוקדם מ-MISS RED HEAD....). האם הבנתי אותך נכון?: השתרשות מתרחשת בין 5 ל-7 ימים לאחר הביוץ ומרגע ההשתרשות עוברים עוד 3-5 ימים עד שניתן לבדוק בטא? ואם לא לקחתי כוריגון אני יכולה לבדוק בוודאות לאחר 12 יום מהביוץ (בהנחה שאני יודעת מתי הוא התרחש)?

עמית@

New member
כן, והלוואי שיהיה חיובי

אבל צריך לקחת בחשבון שיכולה להיות השתרשות מעט מאוחרת, הרי כל העסק הוא נעלם די גדול, לכן ממליצים לחכות עד 14 יום מהביוץ (זמן המחזור המשוער) נו- תתחילי שרשרת הצלחות

מרב.

New member
נועם כתבה פעם הודעה נפלאה ומפורטת

אם לא אמצא, אז בקצרה, ההשתרשות מתרחשת לאחר כ-5-7 ימים מיום הפרית הביצית בחצוצרה. לאחר ההפריה היא נשארת כיממה בחצוצרה, ולאחר מכן מתחילה את מסעה לרחם, שאורך כ-4 ימים. אם קבלת כוריגון, 14 יום המתנה עד לבדיקה, כמובן שעדיף בדיקת דם (את מכירה את כלל הפורום בעניין, לא
) בהצלחה מיכלי, מרב ואני מרגישה מיצויין!!

מיכל ק-ש

New member
בטח. בטח. רק בדיקת דם!

אחרי מאורעות ההריון הכימי שלי, אין סיכוי שאני אעשה עוד בדיקות ביתיות. חבל על הכסף ועל ה-
החלש. החודש לא לקחתי כוריגון, אז הבנתי מעמית שיש לי "הנחה" של יומיים... אני שמחה שאת מרגישה טוב. מיכל.

מרב.

New member
רוני,

חשוב לציין באילו ערכים ומה מצב הזקיקים על מנת לקבל אינדיקציה על המשך הטיפול. מרב

למעלה