אני מכירה
עשיתי לאורך תק' של כשנתיים. לדעתי זה מומלץ כי זה מחומרים טבעיים (לפחות הגרסה שאני מכירה- גיסתי מכינה את החומר כבר כמה שנים והיא עשתה לי את הטיפולים) והתוצאות מוכיחות את עצמן. לי אישית יש שיער מתולתל ויבש מ-א-ו-ד. בזמנו כשעשיתי את הסברה (עד לפני שנתיים בערך) הייתי מרוצה מאוד. השיער היה שחור, חלק (נמאס היה כבר לשמוע- עשית פן?? חח) ונוח לסידור והכי חשוב- מבריק ורך ולא יבש. הפסקתי כי החלטתי שהטבעי המתולתל הכי יפה לי וגם כי מיציתי את השחור. שווה לך ללכת על זה אם: א. את מוכנה לסבול לילה שלם עם הדבר הזה על הראש. ב. יש לך כסף להשקיע (למרות שתלוי איפה את עושה, כי לפעמים הסכומים לא בשמיים), כי אל תשכחי שהשיער גודל וצריך לעבור לפחות על השורשים כל כמה חודשים. ג. את מוכנה לקבל את הצבע השחור לתק' ארוכה. גם אם תרצי להפסיק עם הסברה, אסור לצבוע אח"כ למשך כשנה כמדומני... ד. את מוכנה לקבל שיער חלק לתק' ארוכה. גם אם תפסיקי את הטיפולים הרי שהשיער ישאר חלק כל עוד לא גדל לגמרי ואז יתכן ותהיה תק' שבה השיער יהיה לך חצי חלק (למטה) וחצי לא (מהשורש כמובן). אבל האמת שזה לא ביג דיל... אפשר לעשות פן עד שהשיער גדל שוב. אם תרצי פרטים נוספים את מוזמנת לפנות אלי במסר. בהצלחה!