האם מי מהמשתתפים יוצא בולגריה?

שרי סילבר

Active member
משפחות קורדובה ואשר מהעיר ימבול בבולגריה, יתכן ומשפחת פנחס חיה בשלב מסוים בבולגריה, אולי בעיר סוונליגרד.

toy toy

New member
מצורפת תמונה משפחתית

של משפחת קורדובה- מהחתונה של שושנה קורדובה עם חיים קרישפין

שרי סילבר

Active member
קורדובה בבולגריה ולפני כן... הסבא של סבתי, יצחק קורדובה(בן למשפחה של מגורשי ספרד, כמובן), נולד בוינה, אוסטריה. עשיתי הערכה שהוא כנראה נולד בסביבות 1840-1850, אך חלק זה של הארכיון בבית הקהילה היהודית בוינה הושמד, כך שקשה למצוא שם תיעוד מהתקופה הזו. בשלב כלשהו הוא עבר לימבול בבולגריה. לא ברור לי אם עבר נשוי או שנישא בבולגריה. לאשתו קראו וידה. בכל אופן בימבול נולדו כל ילדיו וגם נכדיו, כולל הסבתא שלי, שרה. המשפחה עברה אח"כ לאדירנה (אנדרנופול) בטורקיה ומשם לישראל. יש לי גם פרטים על שמות הילדים של יצחק, במידה ומשהו נשמע מוכר.

סבאיעקב

New member
שמות באותיות לטיניות

תוכל בבקשה לחזור על ההודעה, ולכתוב את השמות באתיות לטיניות. יתכן ומשהו מקשר בינינו.

דדיחתם

New member
למי אתה מתכוון?

כתבת תגובה לשרי אך השתמשת בלשון זכר, אז אולי התכוונת אליי : Pjade,hatem,Djerassi, Zecharia, Sidi הם שמות המשפחה.

דדיחתם

New member
כן, אני

משפחות חטם, סידי, זכריה, ג´רסי, פיאדה, מהמקומות : פזרצ´יק, פלובדיב, ורנה, קרלובו.

דדיחתם

New member
את יכולה לשאול אותם אם

שמעו על משפחת ג´רסי בפלובדיב הקשורה אליהם..

עמירה1

New member
בולגריה

אבא שלי עלה מסופיה, בולגריה ב 1944 . שם משפחה משיח. שם המשפחה של אמו לפני נישואין היה אשכנזי. עמירה.

toy toy

New member
אם תתני עוד פרטים אבדוק עם אבא שלי

ובכל מקרה תבדקי בהמשך (יקח עוד מעט זמן) באתר שלי, אכניס אליו את שאר הענפים ותוכלי לבדוק... משיח הוא שם מאד נפוץ ואם אינני טועה יופיע איפשהו בעץ.

למעלה