האם מי שחי בפינלנד אך עדיין אין לו

האם מי שחי בפינלנד אך עדיין אין לו

פספורט פיני יכול לעבוד בשאר מדינות האיחוד או שרק בפינלנד
תןדה

liranlotker

New member
תלוי

אם יש לך דרכון של האיחוד אז מותר לך לעבוד בכל מדינה שחברה באיחוד. אם יש לך דרכון ישראלי עם אשרת שהייה/עבודה בפינלנד, אז מותר לך לגור ולעבוד רק בפינלנד.

../images/Emo39.gif../images/Emo51.gifעוד שאלה אם אתה כבר כאן

ידוע לך כמה זמן לוקח לקבל פספורט מרגע שנישאים לפינית
שוב
אלונה

liranlotker

New member
אני לא מכיר את החוק הפיני

אבל יכול לספר לך שבשבדיה מדובר על 3 שנים מיום המעבר לשבדיה (בהנחה שיש בן זוג שבדי שהוא אזרח שבדי).

forglemmigej

New member
תראי

לכל מדינה חוקי הגירה משלה. בדנמרק היכן שאני מתגוררת זה לוקח 9 (!) שנים לקבל אזרחות. לא רק זה אלא שעושים המון בעיות למי שרוצה להגיע הנה על תקן של נתמך בנזוג(או בת זוג) מה שקוראים SPOUSE. האזרח הדני צריך להוכיח שהוא מרויח יותר מהממוצע ,שיש לו בית או דירה שכורה לפחות חמש שנים ,ולא חלילה איזה חור אלא במקום מכובד, שיהיה לו רכב ושיעבוד לפחות עשר או שבע שנים במקום קבוע עם משכורת יפה. הנתמך שמגיע הנה חייב להוכיח שיש לו 50000 קרונה בחשבון ,ונניח נניח שעברת את כל המשוכות גם אז כלום לא מובטח כי יכולים להגיד לך אין לך זיקה מיוחדת לדנמרק ועליך לעזוב תוך שבוע. פגשתי כבר מקרים כאלו פה. כל מדינה ושיטות ההגירה שלה. לדעתי עליך לברר במשרד הפנים הפיני מה האפשרויות שלך לקבל אזרחות בדרך כלל למשרד הפנים במדינות השונות יש יותר מידע מאשר לשגרירויות בישראל . האם בכלל נישואים חד מיניים תופסים בפינלנד כך שלא תהיה לך בעיה להשאר ולקבל את הדרכון. מה בכלל מצבך כעת? האם את חוקית שם ודברים כאלו עדיף שבת זוגך אולי תברר? בהצלחה בדרכך.

לא הבנתי חחח אז חזרתי אחורה

ואז קלטתי, כתבתי אם נשאים לפינית
אני חיה בארץ ונשואה דווקא לישראלי
אני מבררת לא בשבילי תודה על האנפורמציה זה היה משעשע לרגע

forglemmigej

New member
../images/Emo8.gif

לא היה לי ברור שזה לא בשבילך
וגם אם לא שמחה שעזרתי לך קצת בקשר לSUOMI אגב זה השם האמיתי שלה.

FashionVictim

New member
המבחן ועוד איך בפינית! אלא במה

חשבת? וגם קצת היסטוריה ותרבות...

p i n g o

New member
זה אחלה מבחן,

הוא בוחן אם בנאדם ממששששששש רוצה לחיות בפינלנד עד כדי לימוד השפה הזאת....

למעלה