האם מלאני נטעה בכם דברים שלה?

דג י ת

New member
האם מלאני נטעה בכם דברים שלה?

אוקיי אז החלטתי ליצור פה דיון חדש היכונו היכונו החפירה מגיעה... אז ככה, אני לא יודעת מה לגביכם אבל אני מוצאת את עצמי מושפעת ממשפטים שאנשים שאני מעריכה (בניהם גם מלאני), מוסיקה, המלצות שלהם, דברים שהם דיברו עליהם משפיעים עליי בחיי היום יום. וגם לפעמים דברים מעבר. למשל מחשבות כמו: איך מלאני הייתה מתמודדת עם זה? או מה מלאני הייתה עושה במקומי? במה היא הייתה בוחרת? הדברים האלה מעסיקים אותי הרבה. שתפו אותי איזה דברים שמלאני אמרה/עשתה לקחתם איתכם? למשל דברים שהיא סיפרה שהיא אוהבת, אם זה תוכניות טלויזיה או מוסיקה שהיא אוהבת או קבוצת כדורגל, או משפטים שהיא אמרה הכל. ספרו לי איך מלאני משפיעה עליכם עם הדוגמאות הנ"ל...

דג י ת

New member
עונה

אני חושבת שמלאני יחסית משפיעה, העובדה שאני אהבתי אותה מגיל צעיר (15) זה גיל נעורים, פחות או יותר מתי שמתחיל המרד למרות ששלי התחיל בגיל 8 עד כמה שזכור לי. זו תקופה שאם אתה נתפס למשהו הוא בעצם מעצב לך דעות ועוד הרבה מעבר. האמת שזה התחיל מהזדהות עם מלאני, אני זוכרת שראיתי שהיא מאוד ספורטיבית ואני אז הייתי ספורטאית למרות שזה אף פעם לא עובר זה נכנס לנשמה ומי שספורטאי יכול להבין על מה אני מדברת, אבל זה עבר גם לדברים אחרים, משפטים שהיא אמרה, אני זוכרת שהיא דיברה אז על ליברפול ובאותה תקופה היה לנו מן לווין כזה ושידרו כל הזמן משחקים של אנגליה אז ראיתי את ליברפול ואז התחלתי לאהוד אותם, אי אפשר לומר שישר אמרתי אה מלאני אוהבת אותם והתלהבתי בגלל זה , אבל עצם זה שהיא דווקא מישהי שאני מעריכה וסומכת על השיפוט שלה דיברה על ליברפול גרם לי לבדוק במי מדובר, מקרים אחרים זה שירים שפתאום גרמו לי לחשוב על דברים אחרת, להסתכל על נושאים מסויימים ביותר רגישות ולראות דברים שלא ראיתי קודם. כפי שאומר המשפט "דברים שרואים משם לא רואים מכאן", אחרי שאני עיינתי במילים של כמה שירים פתאום ראיתי דברים וחשבתי על דברים שלא ראיתי קודם. אני זוכרת שלפני כמה חודשים ראיתי תמונה של מלאני, מראים את היד שלה ומקועקע על היד שלה המשפט הבא: "this is the wrong buisness to get into if you are sensitive but the problem is you get into this because you are sensitive" אני חושבת שבמשפט הזה פתאום גיליתי עד כמה יש לי קווים משותפים עם מלאני, פשוט ראיתי איך המשפטים שהיא אומרת וכותבת בשירים פשוט מחלחלים בי, וכן משפיעים על חיי היום יום שלי , לא בצורה מוגזמת אבל בצורה מסויימת ואני בטוחה שלפחות חלק מכם יכולים להבין על מה אני מדברת...

britmel

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה שלך ../images/Emo99.gif

או במילה אחת : מלכה

mbsgf

New member
למען האמת..

.. לא! אני לא מושפע ממה שהיא אומרת ולא נמצא במצבים שאני אומר "מעניין מה מלאני הייתה עושה". מה שכן, אני לוקח משפטים מהשירים שלה, ומאמץ לי קו מחשבה מסויים בעזרתם - כי אני רואה שזאת הדרך הנכונה וההגיונית לפעול.

למעלה