האם מל משפיעה על חייכם?

האם מל משפיעה על חייכם?

אתמול בלילה ישבתי לי וחשבתי אחרי שעשיתי סקירה שם היום המהנה שהיה לי איתכם וחשבתי הרבה על מל. הגעתי למסקנה שכל אדם שאני חשה אליו כבוד או בעברית צריכה אל אלה שיש לי פטיש אליהם (בינתיים זה טלי שרון, שורטי ומל) משפיעות על חיי בצורה מסויימת, אז נכון אני לא משנה תחיים שלי בגללן ולא עושה דברים רק כי הן אמרו או כי הן עשו אבל שמתי לב שיש להן השפעה במידה מסויימת על החיים שלי, למשל שורטי גרמה לי לפקוח את העיניים בצורה משמעותית ולראות דברים שלא ראיתי קודם ואת האומץ לעשות דברים שלא עשיתי קודם. טלי גרמה לי לחשוב על הדברים שאני עושה בצורה קצת שונה ועוד הרבה כי אני עברתי חוויות דומות למה שהיא עברה ומל.. בכלל אין מה לדבר כשראיתי אותה בספייס ישר נדלקתי על מה שהיא משדרת אני מאוד ספורטיוית וכשראיתי ראיונות שלה נדלקתי על האישיות שלה ואני מתחברת להרבה דברים שהיא מספרת והמילים של השירים שלה... גורמות לי לחשוב על הדברים שאני עושה ולפעמים לראות את הדברים קצת אחרת... באיזה צורה מל משפיעה על חייכם אם בכלל? סורי על החפירה זה נושא שמסקרן אותי... אגב אולי תקראו לי פנאטית אבל אני דיי יודעת מילים של השירים שלה בע"פ וגם שירים של שורטי ופרקים שלמים מטב"ע כן אני פסיכית קצת מה לעשות אבל זה בשליטה לא לדאוג

RedRecords

New member
הייתי אומר שמלאני הפכה להיות התחביב

העיקרי שלי בשעות הפנאי. אני אוהב לגלות עליה דברים חדשים וכול'. היא נותנת לי השראה.

actimel

New member
כמה מתבקש שאענה...

בשבילי מלאני היא המוןןןןןןןןןןןן אני מתחברת מאוד למילים העמוקות שלה. בעצם, כל מה ששרית כתבה, ממש לא יכולתי לחשוב על משהו אחר

רוני1002

New member
אני מכינה אתכם: זה הולך להיות ארוך.

מלאני... היא הביאה כל כך הרבה לחיים שלי. היא בשבילי הרבה יותר מ'סתם' זמרת או מ'עוד אמנית'. יום אחד כשהייתי אצל חברה שלי, שמענו קלטת עם שירים והיה שם את השיר Northern Star. זה היה מלפני הדיסק הראשון. עוד מאז ידעתי שיש לי חיבה מיוחד לשיר הזה ולזמרת שמבצעת אותו. היא אפילו שאלה אותי:"נכון, שאת אוהבת את השיר הזה
" אז אמרתי לה כמובן שכן. הדיסק הראשון שלה... וואי, איזה דיסק איכותי. לכל שיר בדיסק יש סגנון ואישיות משלו. הדיסק יצא כשהייתי בכיתה י"א. למדתי בתיכון במגמה של ספרות מוגבר. הביאו לנו ספר מאוד משעמם לקרוא ועד היום אני זוכרת שאיכשהו קראתי את הספר לצלילי המוזיקה של הדיסק הראשון של מלאני... ועוד משהו: לבגרות בספורט עשיתי ריקוד עם השיר If That Were Me. כן, כל הבנות בחרו שירי פופ קופצניים דוגמת בריטני ספירס ואני בחרתי שיר עמוק עם כל כך הרבה תוכן ומשמעות. בהתחלה חשבתי לעשות את הריקוד על I turn to you" אבל אחר כך הריקוד שהכנתי פשוט יותר התאים לIf That Were Me. ברור שזה לא רק בדברים האלה: כיתה י"א הייתה בין השנים הנוראיות והקשות בחיים שלי והדיסק של מלאני מאוד חיזק אותי באותה תקופה. לדעת שיש עוד מישהי שמרגישה כמוני (Things Will Never Be The Same Again, Loving You Madly Will Be Forever...) מאוד חיזק אותי וכמובן העצות בשירים: Trust The Ocean You'll Never Drown, Guilt is no use it will tarnish your soul. הדיסק השני Reason: מרגישים בו לדעתי שמלאני השתפרה. היא יותר בטוחה בעצמה. יש בשירים שלה כבר יותר עוצמה. כשהדיסק הזה יצא כבר הייתי חיילת. מרוב שאהבתי את הדיסק הזה, הייתי פשוט מתגעגעת אליו כשהייתי בצבא ומחכה לחזור הבייתה רק כדי לשמוע אותו. באחת מהשבות שהייתי בשבת כששמרתי שמו ברדיו את Here It Comes Again ופתאום כל הדיכאון של הידיעה שאני הולכת לשמור שבת בבסיס עבר כי שמעתי את מלאני ברדיו. אמרתי לזאת ששומרת איתי: "יו, את לא יודעת כמה אני אוהבת את השיר הזה." אז היא שאלה אותי: "כמה באמת?" ואמרתי לה שאין לה מושג כמה אני אוהבת את השיר... גם הדיסק הזה השפיע עלי יותר מהשחרור של הבאסה בשמירה בבסיס. השיר On The Horizon גרם לי להבין שהאהבה יכולה לגרום להרגשה טובה וכיפית. Positively Somewhere... יצירה גאונית "Somebody They Want Me To Be" כמה שזה התאים לי לצבא באותו זמן, מדהים. Beautiful Intentions: לפני שקניתי את הדיסק שמעתי כמה מהשירים שבו באינרנט ופשוט נדלקתי עליהם. Little Piece Of Me... וואי, איזה שיר. פעם אחת חברה שלי יצאה עם איזה מישהו ואז היא קלטה שבעצם כל מה שהוא רצה ממנה באותה תקופה היה בעצם... זמזמתי לעצמי את השיר. הקראתי לה את המילים. יואו, זה כזה נכון All You want me to be is a little souvenir of a night that you won't even remember. מה אפשר להוסיף יותר מזה במקרה כזה? Next Best Superstar- שיר אמיתי על עולם הזוהר. מתאר מה קורה שם אבל באמת. Better Alone- חולה ברמות על השיר הזה. פשוט חולה עליו. אחד מהאקסים שלי התקשר אלי וזה היה בדיוק קצת אחרי שמלאני הוציאה את הקליפ החדש לBetter Alone. האמת שהוא סתם מפגר. לא יודעת מה מצאתי בו מההתחלה. מאוד התפתתי לענות לו ולצעוק עליו, אבל פשוט זמזמתי לעצמי את המילים: know I really should thank you for setting me free It's really amazing the changes I'm starting to feel. טוב, בעיקרון אין לי בעיה גם להמשיך לכתוב על מלאני, אבל מה שכתבתי מספיק ארוך גם ככה. השורה התחתונה, זאת אומרת מה שרציתי להגיד לכם בכל הזיבול שכל הזה: אולי אין לי ידע כמו שלרובכם יש על מלאני. אבל אני באמת אוהבת אותה, מעריצה אותה וסוגדת לה.

יפה! מתגובתך נראה שאת

מושפעת בצורה מסויימת מהשירים של מל כמו שחשבתי וגם אני ככה וכן גם אני כמוך מוצאת את עצמי במהלך היום עם דברים שאני עוברת מצטטת שורות משירים של מל ואפילו חושבת מה מל הייתה עושה במקומי... זה כיף לדעת שיש עוד אנשים שחושבים כמוך ומבינים אותך כי בכל הקשור לפטישים שלי כל החברים שלי צוחקים עליי במובן מסויים ולא מבינים את המשמעות האמיתית של מל או של אחרים בשבילי ולא מבינים בעצם מאיפהב זה נובע וזה כיף לדעת שיש עוד שעוברים את זה ומבינים אותי. אגב בובה לתגובה שלך לא קוראים זיבול שכל אלא חפירה וזאת מילה שאני מאוד אוהבת לאחרונה (לא עולה לי העמוד של האייקונים אז תדמיינו פרצוף צוחק) אגב אני מתה על ספרות אבל לא נתנו לי ללמוד במגמת ספרות ואפשר לומר שבגלל שאני כותבת מגיל צעיר ברגע שהחלטתי להכנס לספרות המורה כל הזמן פידחה אותי מול כל הכיתה כי היא שיבחה אותי ואמרה שצריך ללמוד ממני איך ללמוד למבחנים (עכשיו תדמיינו את האייקון של המובך) אגב שרה התחלנו בחפירות והמשכת אז אני לא ממש מתכוונת לקטוע את החפירות אז המשכתי לחפור... כל מי שזקוק לאדוויל יש לי כמויות (אמא קנתה לי את הקופסא הגדולה בטעות)

רוני1002

New member
גם אני שמחה שיש עוד אנשים שמרגישים

כמוני בקשר למלאני. שתביני, שלא הייתה לי בעיה להמשיך לכתוב אבל כבר לא היה לי כוח. כי השעה הייתה מאוחרת. וגם בהתחלה כתבתי גם על ההשפעה של הספייס גירלז עלי עד שפתאום נפל לי האסימון והבנתי שאני בפורום מלאני סי ולא בפורום ספייס גירלז או משהו כזה. אז קיצצתי קצת. לא הפסדת משהו מיוחד במגמת ספרות. חלק מהספרים שקראנו היו טובים וחלק מהספרים שקראנו היו משעממים חבל על הזמן. למה לא מלמדים בבית ספר על השירים של מלאני
יש כל -כך הרבה מה ללמוד מהם על החיים ובכלל. והשירים שלה בטוח הרבה יותר מעניינים מהשירים של חיים נחמן ביאליק ז"ל...

RedRecords

New member
אני מסכים.

הליריקה של השירים של מלאני היא מאוד עמוקה ואיכותית. לשירים שלה יש משמעות אמיתית. זה די מצער אותי שאני לא זוכה לשמוע פעמים רבות ברדיו את Northern Star. זה שיר מקסים והוא צריך להיות מושמע ברדיו הרבה יותר.

רוני1002

New member
לא רק Northern Star. כל השירים של

מלאני צריכים להיות מושמעים ברדיו הרבה יותר.

RedRecords

New member
I Turn Yo You ו-Never Be The Same

הושמעו די הרבה וכמעט כולם מכירים אותם. אני מעדיף יותר שישמיעו את Better Alone, First Day Of My Life...

רוני1002

New member
גם את שניהם בקושי משמיעים ברדיו.

גם את שני השירים האלה לא ממש משמיעים לאחרונה ברדיו. היה בMTV בשישי- שבת סופשבוע של אהבה. (בגלל יום שלישי...) הייתי בטוחה שיזכירו את הספייס גירלז או את מלאני, אבל לא הזכירו שם בכלל. שמו שירים ישנים יחסית ואת השירים של מלאני לא שמו. I Turn To You זה שיר על אהבה. On The Horizon היה מתאים גם.

זה נכון לגבי כל השירים שלה

אני לא שומעת הרבה רדיו וכשאני שומע תזה את גלגלצ ואני בקושי שומעת שירים שלה והכי מצחיק כשאני עברתי היום בתחנה המרכזית בתא ונכנסתי חנות חנות בחנויות של הדיסקים וכששאלתי אותם אם יש להם את הדיסק של מל הם עשו לי מן פרצוף כזה ומישו אפילו שאל אותי: "מה?! יצא לה דיסק חדש?! לא, אני סתאמ מטיילת לי להנאתי ומחפשת אותו אבל האמת שהוא עדיין לא יצא. מה הוא חש?

רוני1002

New member
כואב לי הלב על זה פשוט כל פעם מחדש.

כשאני מסתובבת עם חברות שלי בקניון אני הרבה פעמים נכנסת לחנויות דיססקים: לטאואר רקורדס, לצליל וכו'. אני רואה שם דיסקים של זמרים שאף אחד לא יודע שהם קיימים... ואת הדיסק של מי אין להם
של הגדולה מכולן כמובן. לחשוב שאת הדיסק שלה הם צריכים להזמין במיוחד...

RedRecords

New member
זה באמת מעצבן אותי.

ולכן יצרתי קשר עם חברת התקליטים, והיום הם החזירו לי תשובה שהם בודקים את העניין.

מצאתי את הדיסק של מל!

בטאואר רקורד! וכמובן כמו תמיד הם תמיד אומרים שאין להם וזה לא פעם ראשונה על כל דיסק שאנ ימבקשת, פשוט תתעקשו שיבדקו ואם הם לא מוצאים תגידו להם שיתקשרו לסניפים אחרים שלהם ואז הם "פתאום" מוצאים את הדיסק

RedRecords

New member
אז יש להם או אין להם?

שיחליטו! ואם כן, אז למה הם אומרים שלא?

למעלה