האם ממשלת ישראל הנוכחית מסוגלת להוציא לפועל את התכנית

הגרנדיוזית של ממשל טראמפ באמצעות השגריר של ארה"ב בישראל מייק האקבי. שמתחילה בהחלת ריבונות ישראלית על כל יהודה ושומרון והבקעה וחיסול הרשות הערבית של אירגון הטרור אש"פ ביהודה ושומרון?
השגריר החדש של ממשל טראמפ אומר על יהודה ושומרון ציטוט:

שגריר ארה"ב החדש מייק האקבי : אין דבר כזה "כיבוש", זו "הארץ המובטחת"

הוא מוסיף ואומר ציטוט: עמדות ואמירות שלי מהעבר, במיוחד בנוגע לפיתרון שתי המדינות שלדעתי אינו לגיטימי, הפריעו לחלק מהאנשים בשמאל הקיצוני.
התשובה לשאלה שלי היא לא. ממשלת ישראל בראשותו של השפן הפחדן נתניהו לא תכריז ריבונות על כל יהודה ושומרון ותדאג לסיים את אסון חרבון אוסלו בגירוש יאבו בן אלף שראמיט מאזן וכנופית המחבלים שלו מאש"פ בחזרה לטוניס.השפן הקטן נתניהו מפחד פחד מוות מהשמאל המשפטי . העובדה בשטח ברורה. אין דבר יותר נכון וצודק מאשר לפטר יועצת שמשרתת את השמאל ולא את הממשלה. אין בעולם שום דמוקרטיה ששלטון נבחר לא ממנה את התובע הכללי החדש. ב18 לינואר יכתוב התובע הכללי של ארצות הברית את מכתב ההתפטרות שלו מהתביעה הכללית וילך הבייתה ובמקומו ימונה תובע כללי פדראלי חדש שהנשיא יקבע.
אם הממשלה העלובה הזאת ברשות נתניהו שמתיימרת להיות ממשלה ימנית לא תוחלף בהליך דמוקרטי כשנתניהו יקבע שהוא לא כשיר לנהל את המדינה וישים במקומו את בן גביר כראש ממשלה (זה לא יקרה) עד מהרה יבינו האמריקאים בשגרירות ובמשרד החוץ שהממשלה הנוכחית לא מסוגלת לכלום ויקחו צעד לאחור ויאמרו אנחנו יכולים להביא את הסוס לשוקת אבל לא יכולים להכריח את החמור לשתות.
הלוואי וטעיתי במה שאני כותב עכשיו.
תרשמו. לצערי מה שכתבתי כאן עכשיו יקרה. ואם טעיתי אהיה הכי שמח להודות בטעות שלי.

באמת שעבדנו קשה מאוד להגיע ליום הזה שממשל רפובליקני אוהד ישראל כל כך ותומך באמת שאין עם פלשתיני ומעולם לא היה כיבוש של מדינה פלשתינית וכל הנרטיב הזה שקרי מיסודו . עבדנו קשה ושלחנו למעלה מ 250.000 מנשרים ליהודים אמריקאים תומכי המפלגה הדמוקרטית לא לבחור הפעם בממשל האריס ואכן אחת הסיבות לכך שטראמפ הביס את האריס היא נפילה של בין 12% ל 15% בתמיכת היהודים בדמוקרטס.

למעלה