האם מנהל הפורום נעלם?

bumblebee2304

New member
האם מנהל הפורום נעלם?

שלום, נכנסתי לכאן במטרה לשאול שאלה הקשורה לריהוט ושמתי לב לדבר מוזר... העמוד הראשי של הפורום מכיל שאלות ללא מענה בלבד. יכול להיות שאין בין חברי הפורום כאלו שהם בעלי ידע מקצועי, אולם לכל הפחות יכול מנהל הפורום שלו ודאי אמור להיות ידע שכזה, להתייחס לשאלות המבקרים כאן... ולו לשאלה אחת. לא נעים. אני ויתרתי על שאלתי מראש, אך חבל כי זה יכל להיות פורום מאוד שימושי לאנשים רבים. לפי דעתי אם מנהל הפורום יראה לנכון לענות על שאלות, הדבר יעודד משתתפים אחרים להצטרף גם הם ויפרה את הפורום. תודה מרא‮ש‮

uvls

New member
חטפו אותי בריונים מהמאפיה הקווקזית

אבל הצלחתי לברוח. זה לא היה קל. גם אותי מצער שיש יותר שאלות מתשובות. לא תמיד יש לי תשובה או המלצה וכנראה שגם לרוב הגולשים, ובכל מקרה אם אין לי משהו טוב לומר אני שותק. כמעט אף פעם אינני משיב על שאלות כלליות מידי הנוגעות להתאמות צבעים או ריהוט, שלפעמים הן הרוב. באופן עקרוני אני לא רואה כחלק מתפקידי לענות על כל השאלות או לסחוף אחרי את ההמון (שמנסיוני לא מצטרף גם אם אני כן מנסה). וזהו בערך. בכל מקרה, זה נכון שכל השאלות המיותמות הללו משרטטות תמונה קצת עגומה. אני שמח לראות שאכפת לך, וכמובן מאליו זה גם מדרבן אותי לענות יותר. כולי תקווה שאני לא לבד בעניין הזה. ערב טוב, יובל

למעלה