..יכול לשמש כטלוויזיה עם ממיר של הוט ?
רוב הזמן נח Well-known member 14/1/22 #2 נכתב ע"י palmony1951: ..יכול לשמש כטלוויזיה עם ממיר של הוט ? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שכן. כל מסך אם יש לו כניסת קול ותמונה ויש לו גם רמקולים, אפשר לחבר אליו מכשירים שונים שמשדרים תמונה וסאונד. ממיר הוט לא אמור להיות שונה
נכתב ע"י palmony1951: ..יכול לשמש כטלוויזיה עם ממיר של הוט ? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שכן. כל מסך אם יש לו כניסת קול ותמונה ויש לו גם רמקולים, אפשר לחבר אליו מכשירים שונים שמשדרים תמונה וסאונד. ממיר הוט לא אמור להיות שונה
palmony1951 Well-known member 14/1/22 #3 נכתב ע"י רוב הזמן נח: נראה לי שכן. כל מסך אם יש לו כניסת קול ותמונה ויש לו גם רמקולים, אפשר לחבר אליו מכשירים שונים שמשדרים תמונה וסאונד. ממיר הוט לא אמור להיות שונה לחץ כדי להרחיב... אצלי אין במסך רמקולים
נכתב ע"י רוב הזמן נח: נראה לי שכן. כל מסך אם יש לו כניסת קול ותמונה ויש לו גם רמקולים, אפשר לחבר אליו מכשירים שונים שמשדרים תמונה וסאונד. ממיר הוט לא אמור להיות שונה לחץ כדי להרחיב... אצלי אין במסך רמקולים
רוב הזמן נח Well-known member 14/1/22 #4 נכתב ע"י palmony1951: אצלי אין במסך רמקולים לחץ כדי להרחיב... אז לא יהיה קול. אולי למסך יש חיבור נוסף שאפשר לחבר אליו רמקולים.
נכתב ע"י palmony1951: אצלי אין במסך רמקולים לחץ כדי להרחיב... אז לא יהיה קול. אולי למסך יש חיבור נוסף שאפשר לחבר אליו רמקולים.