האם מספר-אישי איננו נופל תחת "איסור לספור"?

הר תבור2

New member
האם מספר-אישי איננו נופל תחת "איסור לספור"?

אני מתכוונת הן למספר תעודת הזהות והן למספר האישי (( מדוע צה"ל זקוק למספר נפרד לחיילים שיש להם מספר תז? )) כי החשש הוא שייעשה שימוש פלילי כלשהו בגורלו של החייל - נניח בגלל המספר האישי שלו . סתם במקרה הגעתי לחלל צה"ל מוטי שטייר ז"ל קצין מודיעין שנהרג ב"לבנון הראשונה".... המספר האישי שלו "סימטרי" כמעט ... פעמיים 36 ... לך תדע מי שמטורף ש"חיפש" אותו על רקע זה לחסל אותו.... לדוגמא - איזה מישהו שמתגורר במספר בית 36

הנומרולוגיה המערבית מתייחסת לתאריך הלידה ושם

שלום הר תבור2

נוסח שאלתך לא ברור לי כל כך.

הנומרולוגיה המערבית מתייחסת לתאריך הלידה המלא - יום, חודש, שנה לועזית.
ולשמו הפרטי או כינוי של האדם.

מנגד כל מספר יש לו אנרגיה כפי שבאה לידי ביטוי במפה הנומרולוגית.
כך שמספר אישי או מספר ת. זהות יש להם השלחות עלינו.

הר תבור2

New member
במספר האישי שלי בצה"ל יש כפילות...

יש "55" ויש "77" (מלבד "14" וכן "2" ). כלומר יש כאן את המספרים של הצוללת דקר ((צ-77)) שכידוע היא בגדר תעלומה אסורה בפרסום. האם כזה מספר אישי יכול לתקוע אותי בגלל התעלומה? (( למרות שאני בכלל לא משתמשת במספר כבר עשרות שנים)). בת.ז. שלי יש את המספר 242 - כמו של החלטת האו"ם לגבי החזרת השטחים... זה עלול לפגוע בי?

מחשבה בורא מציאות

שלום הר תבור 2

הרב ד"ר מיכאללייטמן - " הכול במחשבה יתבר"
רבי נחמן מברסלב אמר: "אתם נמצאים היכן שהמחשבות שלכם נמצאות. דאגו שהמחשבות שלכם יימצאו היכן שאתם רוצים להימצא".

ממליץ לך יקרה לעשות שינוי חשיבה. ולא לתת למספרים ולכול מיני מחשבות שקשורות בעבר או לארועים בעבר לנהל, לבלבל, ולגרום לך קיבעון ותקיעות בחיים.

כדאי לקרוא: כוח המחשבה

הר תבור2

New member
צודק. תודה. ומחר - יום האימאם ה-12 ה"נעלם" ...

הסימטריה של התאריך מחר מזכירה את "האימאם הנעלם" ... סוג של "רבי מברסלב" איסלמי (( בערך... )). בכוחו של התת מודע שלנו - הציפיה לאימאם ה-12 ..... להביא לנו מחר "יום ייחודי" עם "שפע' "של" שפע .... שיזלוג מהאימאם ה- 12 (( מחר ה12 ל12 )). ממתינה בקוצר רוח עם המון מחשבות חיוביות ותקווה לטוב בהשפעת דבריך

למעלה