האם מס מדינה בארצות הברית מתווסף לעלות וחייב במס פה?

rexcor

New member
האם מס מדינה בארצות הברית מתווסף לעלות וחייב במס פה?

נראה לי שלא אבל רוצה לוודא.באתר של ushops ובמכס לא כתוב על זה.לניו גרסי אמזון חייבה

rexcor

New member
תודה.השאלה הייתה אם זה מתווסף לעלות ומחויב במס מעבר ל75

יודע?

trilliane

Well-known member
מנהל
כמובן, אם יש מס מקומי בארה"ב הוא חלק מהמחיר ששילמת על המוצר

כפי שכבר כתבתי לך בשרשורים קודמים: כשאתה משתמש בשירות חברה משלחת לישראל המחיר שחייב במס הוא סך כל התשלומים ששילמת עבור קניית המוצר בארה"ב, כדי להביא אותו למחסני החברה (כולל מחיר משלוח בתוך ארה"ב, אם קיים).

כמובן, אם אתה שולח את המוצר ישירות לישראל לא ייגבה ממך מס קנייה בארה"במלכתחילה. גם בארה"ב לא בהכרח תשלם אותו: זה מס שקיים רק במקרה שהחנות יושבת באותה מדינה שאתה שולח אליה (ויש כמעט חמישים מדינות רלוונטיות). כמו כן רוב המוכרים באיביי או באמזון לא גובים אותו...

אבל אמזון כן, בערך בחצי מהמדינות, כי יש לה מחסנים במדינות רבות והיא מחויבת לגבות את המס בכל מדינה שבה יש לה סניף/מחסן פיזי (פעם היא הצליחה להתחמק ע"י משלוח ממחסן במדינה אחרת, אבל סגרו את הפרצה). לגבי USHOP, המחסן שלהם בניו ג'רזי וזו אחת המדינות שאליהן אמזון חייבת לגבות מס, ולכן אם אתה קונה מאמזון עצמה תשלם את המס והוא ייכנס לשקלול.

rexcor

New member
בקניות קודמות באמזון לניו גרסי המס לא הופיע

אני לא זוכר אם המוצר נשלח על ידי המוכר עצמו,שוותר על המס
במקרה הזה המוכר ניזר במחסן של אמזון.בקניה ישירה לא באתר אמזון,הלנות לא גבתה מס.
אם חברת הבלדרות תחשיב את זה באיחוד,זה יעבור בדולר ומשהו את ה75,ונצטרך שוב לעבור את סעיף ה5 דולר לקילו המסתורי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם כך לא קנית מאמזון. ברגע שמדובר בספק חיצוני זה משהו אחר

אותו ספק לא חייב להיות מניו ג'רזי (סביר יותר שלא) ולכן לא חייב לגבות מס. למיטב זיכרוני זה לא משנה אם הוא שלח את המוצר למחסני אמזון כי הם רק מספקים את הלוגיסטיקה וזו עדיין עסקה שלו.

rexcor

New member
את אומרת :שהמוכר,ולא אמזון חייבה אותי?

מצד אחד כתבת שאמזון כן מחייבים ומצד שני שזו לא עסקה של אמזון .עשית כבר עסקה שיחד עם המס הפנימי הזה,עברה את ה75 ו us hops ,חייבה אותך במעמ?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא. לא כתבתי שאמזון מחייבת אותך כשאתה קונה מספק צד ג'

כתבתי שאמזון מחייבת אותך במס כשאתה קונה מאמזון עצמה. אם היא רק גורם מתווך (וגם מחייב, אבל היא "צינור" במקרה הזה, רק הפלטפורמה, כמו איביי, לצורך העניין) העסקה אינה ישירות מולה ולכן זה בהתאם לתנאי הספק. אם המוכר/חנות לא נמצאים במדינת המען, לא יהיה מס.

לא זוכרת כרגע בע"פ אילו עסקאות עשיתי ואילו לא; לא השתמשתי בשנה האחרונה בשירותי BUY2USA (כך הם עוד נקראו בפעם האחרונה שהשתמשתי בהם) וזה גם לא חשוב. הכללים ברורים מאוד: אם אתה מזמין מחנות שנמצאת באותה מדינה, תשלם מס קנייה (הוא לא גבוה, אגב). מכיוון שלאמזון יש מחסן/סניף בניו ג'רזי, אם תזמין ישירות מאמזון לניו ג'רזי, תשלם מס. ל-USHOP יש מחשבון אמזון נוח מאוד. אתה מוזמן לנסות להכניס מוצר שנמכר ישירות ע"י אמזון למחשבון ותראה שמתווסף מס ושהוא חלק מהעלות הכללית.

בשורה התחתונה: המיסים שחברה כמו USHOP תחשב לך יהיו לפי המחיר הכולל ששילמת כדי להביא את המוצר למחסן שלה. זה הכול כולל הכול. אם יש מס, יש מס; אם יש דמי משלוח, יש דמי משלוח. מה יותר ברור ופשוט מזה?

rexcor

New member
טריליאן הגדולה,אז הבנתי נכון שזה המוכר חייב

ואי אפשר לצפות ולחשב מי הספק ומיקוצו.אם המוצר מוצא חן בעיניי ולא נמכר ישירות לארץ לא באמזון ולא באיביי,אז הולכים על מה שיש,הגיוני?
מה שטענתי שעסקאות אחרות כאמזו גם הספק לא יצא מס ומוכרים שרק נעזרים באמזון לא חייבו.אל תעשיני קשה תפיסה ב"מה יותר פשוט מזה'

trilliane

Well-known member
מנהל
אם העסקה שלך היא מול ספק דרך אמזון ולא מול אמזון עצמה

מרב הסיכויים שלא יתווסף מס, כפי שכתבתי. אבל אתה יכול פשוט לבדוק, לא צריך לנחש:
א. באמצעות מחשבון אמזון באתר USHOP (אם הספק המבוקש הוא מוכר בררת המחדל למוצר).
ב. ע"י הכנסת המוצר לסל הקניות ובחירת הכתובת של USHOP מספר הכתובות שלך. אתה צריך להגיע לעמוד סיכום החשבון ואז תראה את הסכום הסופי.

מעבר לכך אני לא "עושה" שום דבר, רק מסבירה איך הדברים עובדים. מהודעתך הקודמת השתמע שסתרתי את עצמי, אבל מדובר בשני מצבים שונים ולכן הבהרתי שוב (ואלה דברים שכבר כתבתי לך בשרשור קודם בנושא). אני לא יודעת איזה מוצר אתה קונה ומה האפשרויות העומדות בפניך ולכן עונה באופן כללי.

rexcor

New member
כרגע עשיתי את מחשבון אמזון והמס הזה לא מופיע

מאחר והמוצר קטן מאד הוא מתאים לשילוח מוזל של 14.9 דולר ולא צויין מס.מחיר המוצר 24.97.אם הוא לא מופיע בחישוב שלהם אז הם יוסיפו אותו בזמן איחוד חבילות או בכלל?

trilliane

Well-known member
מנהל
אז אתה כנראה קונה דרך ספק, וכפי שכתבתי, מרב הסיכויים שאין

USHOP לא יוסיפו לך שום מס קנייה, זה מס שהחנות צריכה לגבות (שוב, רק אם היא מוכרת לתושב אותה מדינה, במקרה הזה לכתובת באותה מדינה).

יש ל-USHOP שני שירותים: קונים בשבילך באמזון וכתובת אמריקנית.
א. ב"קונים בשבילך" אתה מזין להם את כתובת המוצר והם מבצעים את כל השאר. המחיר שאתה רואה הוא המחיר הסופי.
ב. ב"כתובת אמריקנית" אתה מבצע את הרכישה בעצמך ושולח להם את החשבונית, בהתאם לסכום שמופיע בה הם מחייבים אותך במיסים למדינת ישראל. במקרה כזה תראה בעמוד סיכום העסקה באמזון את המחיר הסופי של העסקה, זה המחיר שיהיה רלוונטי לצורך העניין (אם הוא מתחת ל-$75 יש לך פטור ממיסים למדינת ישראל, כידוע).

לגבי איחוד חבילות אין לי ממש מושג איך זה מתבצע כי מעולם לא השתמשתי בשירות; אאז"נ מתחשבים בסכום הכולל של כל אחת מהחבילות שאוחדו. אם הסכום המצטבר מעל $75 ייגבו ממך מיסים למדינת ישראל.

rexcor

New member
העתקתי את הכתובת לתוך השורה שלהם וזה לא רק לקונים עבורך

אלא גם לקניות עצמאיות.העסקה כבר בוצעה והמס הזה התווסף לי אבל בחישוב של ushops כאמור הוא לא קיים.אברר מחר בחברה עצמה

trilliane

Well-known member
מנהל
אני יודעת איך זה עובד, והתייחסתי לשתי האפשרויות

א. אם אתה משתמש ב"קונים עבורך" המחיר המוצג לך סופי, אתה משלם להם אותו והם מתחייבים לעשות את כל השאר (אם הם טעו הם סופגים את הטעות, למיטב הבנתי).

ב. אם אתה משתמש בכתובת אמריקנית וקונה עצמאית הם לא מתחייבים למחיר שמוצג ומציינים מפורשות שזו רק הערכה. בפועל הם יחייבו אותך לפי הסכום הסופי שיופיע החשבונית שתשלח להם. כלומר הסכום הסופי שאתה משלם באמזון הוא הסכום הרלוונטי לחישוב המיסים למדינת ישראל.

sweetums

New member
ברור שהיא תחשיב את זה, זה חלק מעלות המוצר
כול העניין של גבו בעבר או לא גבו לא רלוונטי, המחיר הרלוונטי להצהרת מס הוא המחיר הכולל שמופיע בסל הקניות 75 ומעלה? אתה תשלם מע"מ (ומכס במקרה הצורך).
במקום לחפש מוכר ששולח ישירות לארץ או שלא גובה מס (לדג' ממוקם באורגון), אתה מתעקש להסתבך. ע"י תחשיבי מס של חברות צד 3 ששירות זה לא הצד החזק שלהן.
&nbsp

rexcor

New member
גבירתי גם אני מעדיף ישיר או מאורגון

אבל לא תמיד זה אפשרי.אם את מאד רוצה משהו אבל האופציה היחידה היא דרך החברות צד שלישי האלה,היית מוותרת?זה מה שיש

sweetums

New member
לא גבירתי. 2 כתבתי אופציה נוספת
אבל אתה מתעקש לפתוח המון שרשורים, להתעסק עם חברות שרשומות בארה"ב ויכולות לגבות כמה שהן רוצות. מה שרלוונטי זה התקנון שאישרת אותו.
אפשר היה להקטין את פוטנציאל הבעיות אם הייתה ממתין לירידת מחיר מתחת ל75$\קניה ממוכר שלא גובה מס.
&nbsp

rexcor

New member
טריליאן,בushops אומרים שלא מחשיבים את המס מדינה

והמשלוח הפנימי אם ערך המוצרים בלבד פחות מ75..גם אם מס המדינה יגרום לטוטאל לעבור את ה75 ,הוא לא יחשב למס.אולי לא הסברתי עצמי טוב ולא היה ברור

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא מה שראיתי במחשבונים שלהם בעבר... אבל סבבה

אין ספק שהם מקור מהימן יותר מהפורום לנהלים שלהם, אני תמיד בעד פנייה ישירה למקור.

למעלה