האם מפגש הפורום יתקיים?

zs1957

New member
האם מפגש הפורום יתקיים?

שלום רב גרשון, האם מפגש הפורום יתקיים? כמה אנשים נרשמו? אני חושבת שיש לקיים את המפגש למרות מספר הקטן של המשתתפים.גם אם יגיעו 5 אנשים זה בסדר. לא כולם יכולים להגיע אפשר להבין. ממולץ וחשוב לקיים את המפגש לגבי אלה שכן מעונינים להגיע. מה דעתך? נשמח לקבל את תשובתך? זהבה שחם

אירילה

New member
המפגש מבחינתי מבוטל ,אבל אין זה

אומר כי אינכן יכולות להיפגש סתם כך. לא אסתיר את אכזבתי ,אך כנראה שלכל אחד יש את סיבותיו לא להגיע. אכן זו היא מחלה נוראית הטיפול קשה ,אך לפעמים זקוקים גם לוינטלציה קטנה ,הוצאת קיטור וקיטון ,יכול להיות שאני אשמע קצת קיצוני ,אך נראה לי כי החשיפה עדיין זקוקה לטיפול 10,000 עמוק. בכל אופן איני רואה כל טעם שהוא לפגישה ממוחזרת של אותן הנפשות ועוד במספר מועט כל כך. אולי יום אחד הפורום יתגבר ויתבגר בנושא מפגש הפורום בלבד כמובן. שיהיה לכולנו שבוע טוב עם הרבה בריאות ורגעים טובים. גרשון

ענתי44

New member
../images/Emo140.gifגרשון יקר

מאתמול, אני חושבת האם לענות לך על דבריך, בעיקר שניכר שכאב לך, או לקבל את ביטול המפגש ולהחריש. אתה אחד האנשים המדהימים שפגשתי, אמא א' שלי היתה אומרת " מלח הארץ". ומה שעשית למען חמך הוא דבר מופלא. ומה שעשית למענינו- משתתפי הפורום- הוא גורם לי להיות חסרת מילים .... אני יכולה להעיד בשם עצמי, שללא הפורום שהקמת לא הייתי מחזיקה מעמד. שהוא לי בית שני, ומאגר כוח ואופטימיות. ואני גם שמחה לתרום את חלקי בנתינת כוח או מידע לאחים ולאחיות שלי בפורום. ומי כמוני רצה לבוא למפגש. אני גם חושבת שהוא חיוני. לי באופן אישי זה לוגיסטיקה מסובכת, מאז אמא לא במרכז היום, לצאת מהבית לכל כך הרבה שעות, ולהגיע בתחבורה ציבורית, ובשעת העומס לרעננה מאשדוד זה קרוב לשעתיים.לכל צד.בנוסף, יש לי משימה לגייס שתי עובדות לאמא שלי שישארו איתה. ( ואני לא מדברת על העלות הכספית) אלא על זה שלתאם עם לוחות הזמנים העמוסים שלהן ולתאם מי עושה מה. ( לצערי מה שאני עושה יום יום בעצמי, כשאני יוצאת אני זקוקה לשני אנשים שיעשו) - אני הייתי אמורה לקבל היום את ה- o.k מהמטפלת ולהכריז בשמחה שאני יכולה לבוא. ( כשנפגשים בחופשה מבית ספר אחותי באה ומחליפה אותי זה נעשה יותר קל עבורי) רציתי מאוד לבוא, אבל לא יכולתי לתת תשובה מוקדם יותר. גרשון יקר, יש לנו פורום שוקק חיים שעוזר למשפחות רבות. מפגש הוא רעיון מבורך. אבל, חלק גדול של האנשים מעדיף להשאר באלמוניותו המבורכת מאחורי המקלדת.ואנחנו צריכים לכבד את זה. לכן גם אם יש אלף גולשים אני לא רואה פסול עם רק קומץ מאיתנו יגיע למפגש. יש גם את המקרים הפרטיים שלנו בתאריך מסוים, לזה יש נסיעת עבודה לחו"ל, להוא אירוע משפחתי, ולכן בלתי אפשרי לקוות למפגש של עשרים חברים. לפחות כל עוד רבים מאיתנו חשים צורך להשאר אלמוניים. אני לא חושבת שצריך לבטל מפגש ( אפילו שכבר הודעתי למטפלת שזה בוטל) גם אם יש בו פחות ממניין. גם המפגש הראשון היה עם מעט משתתפים והיה פורה ומרגש. אין לי בעייה שהוחלט שאין טעם למפגש.... אבל הדיר שינה מעיניי כשחשתי שאתה אישית מאוכזב. ואולי שזה כואב לך.

אירילה

New member
תודה ענתי על המילים החמות

אכן כואב לי מאוד שהמפגש לא יצא לפועל ,אבל הכאב נובע מכך שלמעשה עדיין החשיפה היא מקור הבעיה שלנו ולו זו בלבד אלא שגם עד כמה שניהיה גיבורים כאן בפורום מאחורי מסך המחשב ,הרי שהחשיפה לאחרים מאותה המשפחה (נקרא לזה כך לצורך העניין) גם היא מעידה עד כמה אנחנו לוקים בחסר. לא אחת עסקנו כאן בנושא החשיפה ,ככל שנפנים ולא נחשוף כך תימשך לה הסטיגמה על חולי האלצהיימר שהם למעשה יקירנו. וזה למעשה הוא הכאב האמיתי שלי ,למדתי רבות מאסתר היקרה שלנו שחשפה את שלמה לרבים וחייה השתנו דווקא לטובה בכל הקשור לחשיפה לקהילה ,היחס לחולה משתנה לטובה ,אבל...אם נמשיך להחריש ולהסתיר זאת מהחברה ,כל זאת יהיה בעוכרנו. צר לי שאני נשמע כה מריר ,אבל מציקים לי שני דברים ,היחס של הקהילה לחולי האלצהיימר ואוזלת היד שלנו ואי החשיפה. אבל איך אמרת ענת...הפורום שוקק וטוב שכך ,אינני מחסיר קריאה מכל ההודעות שנכתבות כאן בפורום וחש את מצוקת כולם ,אבל למדתי לחוש מאחרים כאן את תעצומות הנפש והכוחות הפיזים של בני המשפחה המטפלים ויחד עם זאת מתסכל מאוד שהחשיפה עדיין לוקה בחסר. שיהיה לנו רק טוב והמשיכו בתמיכה החמה שהינכם מעניקים אחד לשני כאן ,כולכם נכס אחד יקר. גרשון

zs1957

New member
מסימה עם דעתך

היי גרשון, גם אני סבורה כמוך שהחברים עדיין לא בשלים למפגש.כנראה שזה מספיק להם מה שהם מקבלים בפורום הנפלא שאתה מנהל. אל תקח את זה אישית,אין צורך להתאכזב. אני מאמינה שזה יבשיל בשלב כלשהו. ד"ד לאורית ולהוריה. יום נעים, זהבה שחם

ronnyw

New member
ביטול המפגש

חזרתי משבוע חופשה בחו"ל עם מצברים טעונים. שתי הפיליפיניות + אחי + ובעיקר ההורים תיפקדו נהדר. כל נסיעה לחול מלווה חששות (ואני נוסעת לא מעט - גם עבודה, גם בילויים), אבל תמיד זה מסתדר. גם לי נראה שאין טעם לפגישת הפורום. חבל, אולי במועד מאוחר יותר.

ענתי44

New member
תודה לך דרורה יקירה

על שפתחת לפנינו את ליבך וביתך. מאחלת לך הרבה נסיעות מנוחה בחו"ל.

zs1957

New member
ברוך שובך דרורה

היי דרורה, ניסינו להרים מפגש כמו בשנה שעברה לצערי, חברי הפורום לא בשלים למפגש. צריך להמתין שיבשילו ויהיו מעונינים לצאת מאחורי הכינויים הוירטואלים בפורום. איך היה בחו"ל,עשית סקי? תודה מקרב לב על רצונך לארח אותנו. יום נעים, זהבה שחם

למעלה