האם מצאתם את עצמכם...

האם מצאתם את עצמכם...../images/Emo9.gif

1) מתניעים את הרכב ומכניסים לטיפ את הקלטת של הילד? כשהוא לא ברכב... 2) מנענעים את העגלה? - של הסופר... 3) צופים בערוץ "הופ"? - הרבה אחרי שהילד הלך לישון... 4) מוזגים לכוס הקפה בבוקר את אבקת הרמדיה במקום את אבקת הקפה? והחשוב מכל: מסתכלים עליהם ישנים במיטה, אחרי יום מתיש, ומשתוקקים להעיר אותם עם חיבוק ענק ונשיקה דביקה ומתוקה
אני מאוהבת...

כל יום

ואני מתה על טיף וטף ושומעת גם כשהן לא בבית (התירוץ: אני שמה את זה לניתאי
) מכירה את כל התכניות והשירים של הופ ובטח, בלילה לפעמים אני מתגעגעת אליהם ולוקחת אותם ישנים למיטה שלי אפשר לא להיות מאוהבים ביצורים האלו?

סוף סוף מישהי אוהבת כמוני את טיף וט

איזה כייף של קלטת..... כל השירים המקסימים האלה שממש עושים לנו מצב רוח טוב....הילד שלי אהבת בגיל 3-6 חוד´ את התינוק הצוחק מ- 6-12 את ג´אמפי ועכשיו הוא מכור לטיף וטף הוא ממש מרוכז בקלטת.... לאכול אותם איך הם נהנים מהשירים ורוקדים מצד לצד

רותי ע

New member
בהחלט מצאתי...ויותר מזה...

אני נוסעת לבד ברכב ופתאום מתלהבת - טרקטור גדול וצהוב. רק אחרי כמה שניות אני נזכרת שעידן לא לידי להתלהב איתי...
לגבי קלטות-אני אוהבת את השטוזים. אבל מה לעשות שיש לו עכשיו פינוקימניה. ואני תופסת את עצמי מזמזמת ללא הרף "הופ, הופ, הוא רץ וקופץ...." אוףףףףף....

happily mama

New member
גם אבא שלנו מאוהב

כשלמדתי אבא של טל היה איתו המון בערבים. פעם חזרתי הביתה וראיתי את בן זוגי עומד מול הטלויזיה וצופה בחדשות. הוא כנראה שכח שטל כבר מזמן במיטה וישן כי המשיך לנדנד אותו על הידיים.
. התגלגלתי מצחוק!

anat30g

New member
מדקלמת אוטומטית

כשאנחנו דופקים על הדלת כשמגיעים הביתה - אנחנו מדקלימים: "טוק טוק טוק - מי פה גר? סוס? כלב? חתול? עכבר?" (מתוך הבית של יעל של מרים רות)... לא פעם אני מוצאת את עצמי דופקת על הדלת בבית של מישהו והדקלום אוטומטית עולה... הכי מביך שפתאום מישהו עובר בחדר המדרגות ולא מבין למי אני מדברת... יש משפטים מתוך סיפורים או דיקלומים של ממש ושעולים אוטומטית פתאום בלי שום ילד מסביב... ובחברת מבוגרים שאין להם ילדים זה ממש לא לעניין... כמו למשל לדקלם ללקוח, ששמו אלון, "לאלון בלון אדום...."

happily mama

New member
והנה עוד :

טל למד להגיד "זהו" : zeeuuuuu , ממש עדין כזה. הוא משתמש בו כשמחליפים לו טיטול, גוזרים ציפורניים וכד´. הזהו הזה תפס אצלנו המשפחה ממש חזק. אני תפסתי את עצמי משתמשת בו בחנויות לא פעם.

די כבר עם פינוקי!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

כל היום וכל הלילה מתנגן לי השיר "הופ הופ הוא רץ וקופץ". הודיה יודעת את הקלטות בעל פה ואומרת לי מה הם יגידו עוד רגע. דייייייי

או לעמוד בסופר כשסבא של שגיא אוחז

בעגלה שלו, ואני מנענעת את עגלת הסופר. המבט שקיבלתי מאבא שלי...

רותי ע

New member
את מזכירה לי נשכחות... ../images/Emo13.gif

כשעידן היה בן כמה חודשים הוא היה נרדם תוך כדי נענוע. יום אחד אני תופסת את עצמי מסתכלת בטלביזיה ומתנוענעת קדימה ואחורה...

אני מדברת כמוה

מצאתי את עצמי מדברת בשפה של רוני כשרוני לא רוצה משהו אז היא אומרת לא רוצה בי-כלל יש לה מין בכלל מתנגן וכשאני אומרת בכלל אני משתמשת בבכלל שלה - גם סבתא נדבקה בזה רוני גם אמרה פעם אמא אני אובבת אותך אני עניתי גם אני אוהבת אותך ואז היא אמרה גם אני גם והמשפט הזה גם נכנס לאוצר המילים שלי

גם אני גם אני

1. הנקתי את השמיכה שלי (כשספיר היתה תינוקת) 2. שרתי לעצמי את "בואו נפוצץ בלונים" (=ג´ימבורי) כי ספיר החליטה לראות את זה על הבוקר והשיר נדבק לי כל היום 3. אמרתי "הנה רכבת!!!" כשלא היה אף אחד באוטו או כשספיר ישנה. 4. מצאתי את עצמי בוהה בקלטת וידאו שלה (אין לנו כבלים בבית, רק אצל סבתא) כשהיא כבר הלכה לשחק או לישון... והכי מביך: 5. מצאתי את עצמי אומרת לעצמי "ביייייפ" אחרי קינוח האף... שלי...

בעלי גם...שר בבוקר.....

כשהוא מרדים אותה אני מזמזמת: מממממ.....מממממ.... ההרגשה כ"כ מוכרת...ואני נהנית מכל רגע! אושר!

אורית ג.

New member
הנה משהו ממש מביך ../images/Emo4.gif

לנו יש בבית קלטת "ילד בא מאהבה" שמיועדת לגיל 5 בערך ומסבירה איך ילד בא לעולם כולל ביצית זרעון ומה שביניהם. אני לא אוהבת אותה כי האנימציה מ-ע-צ-ב-נ-ת והדמויות מכוערות (דעה אישית בלדב , בעלי חושב שזה דווקא יפה) מה שמקסים בקלטת זה שיש את "שיר הזרעונים", ממש שיר יפה על הזרעונים המפלסים את דרכם לביצית. ו... מצאתי את עצמי לבד בסופר (קורה פעם בשנתיים בערך שאני בלי אף ילד לאיזו שעה) שרה: כולנו אחים בתוך האשכים אך רק זרעון אחד את הביצית יפרה היי חלשלוש אתה נראה תשוש וכו´ רק ב"תרועת החצוצרות" שמתי לב שאני בסופר

למעלה