האם מציאות או חלום

שועלון

New member
האם מציאות או חלום

אלוהים.... מדוע תמיד נדמה לי שאני תלמיד הפתעות רעות וטובות קורות לעיתים תכופות מתי אדע שזהו הסוף ומתחיל היופי של הנוף למה נציגו של איוב המקראי התמנתי אני. מעניין ע``י מי? לפעמים נדמה שאני מצליח את אמיתות הדמות להוכיח אך למה למה נבחרתי אני? כי מוותר על זכות זו אני! תגידו לי אתם חברי הטובים האם זו מציאות או חלום כי מקווה להתעורר עוד היום ולמצוא עולם אחר. לא איום

אפרת.א

New member
מציאות או חלום - אח יקר שלי..

קו דק מטושטש קמעה - מפריד בין עירות לחלימה... לפעמים - כשאנחנו ערים אנחנו חולמים את החלומות הכי יפים הכי מדהימים מריחים - את ריחה הספוג בגשם - של אדמה רטובה, מריחים את ריחה הנפלא של פריחה... ואיתם חולמים....חולמים...ערים ורואים... חולמים על ימים יפים, על שעות נפלאות של זריחה, של שקיעה...של אהבה מופלאה... וכשאנו לפעמים ישנים... עוצמים ת`עניים וחולמים... בחלומינו מופיעים - סיוט, קמילה, אופק שחור , חוסר בטחון - תהייה... והקו מטושטש - לא ברור... ולפעמים הכל מתהפך... הכל מסתבך. הגיע הזמן יקירי שתלמד להכיר ולהוקיר את האיש מאחורי המסכה... האיש היקר והנפלא - שאותו היא, הוא , הם ...ואני רואה... קנית לך בליבות כולנו - תהילה... שבוע נפלא לך מתוק שלי והחלמה מהירה לאמך.... אוהבת ללא תנאי , לתמיד - אחותך.

סחלב

New member
ליקירי המיואש

לידידי היקר, מעצם יציאתנו החוצה, אל אוויר העולם נחשפים אנו אל שלל גוונים ותחושות. אתה,ניצב בדד- חש את הקור, מדמה בנפשך סערות ברקים ורעמים המופיעים בכל סופה בנפשך אולם לצידך אתייצב אני, אחזק את ידיך,אוהב ואתמוך , לא תיזדקק למילים נבובות או למישפטים ריקים מתוכן שהרי יחדיו ידידי האהוב, נעבור את הקשיים שברגעיך.

למעלה