האם מקבלים נכון להיום החזרים מלאים על תחבורה

donibrasko24

New member
האם מקבלים נכון להיום החזרים מלאים על תחבורה

ציבורית?
אני משרת במוצב באיוש והנהגי אוטובוסים(אגד) לא מסכימים לקבל שום שובר נסיעה אם זה לא התאריך של היום מקום ויעד מדויקים כאשר השובר צריך להיות מודפס ולא צילום, איך יתכן שחייל מילואים ישיג שוברים כאלו?פעם היו ריקים והיינו ממלאים ידני אבל הם לא מוכנים לקבל זאת.
הבנתי משמועות כאלו ואחרות וגם בפורם שאין יותר החזר של נסיעות על תחבורה ציבורית, מאז שיש השתתפות על נסיעות בדלק.

sparx

New member
לפי המילואים האחרונים שלי

[שאנחנו אגב עדיין במהלכם] באמת כבר אין החזר נסיעות תמורת קבלות..
במידה והצו שלך השתנה (הקדימו לך או איחרו לך את מועד ההגעה אבל על הצו שבידך זה לא מעודכן) אז אתה אמור ללכת לקצין העיר ולהוציא מהם שוברי נסיעה. זה אבסורדי! אני כל יום עובדת עד אחרי שעת סגירת קצין העיר אז איך אני אמורה לעשות דבר כזה? אבל זו התשובה שקיבלתי..
במהלך המילואים עצמם אם אתה צריך לצאת הבייתה או משהו, אתה צריך לבקש מקצינת הקישור שוברי נסיעה.

student456

New member
קבילה קבילה קבילה קבילה..

הנוהל ישתנה רק אם הרבה חיילי מילואים יקבלו כנגדו.

אני באופן אישי אגיש קבילה על כל פעם שהצבא אילץ אותי לשלם מכיסי עבור הנסיעות.

student456

New member
אין.

קצינת הקישור צריכה לדאוג שתקבל צו מודפס לכל מילואים ולדאוג לך לשוברי נסיעה.

אם היה מקרה שנאלצת לשלם מכספך אתה תצטרך להגיש קבילה כדי לקבל את ההחזר, כי איאפשר לקבל ביחידה... וכדאי שתגיש את הקבילה כמה שיותר מהר.

לא יזיק גם לקבול על הנוהל הדפוק הזה.

donibrasko24

New member
במילואים השליש הפלוגתי ביקש מאיתנו את הקבלות

ששילמנו בכספנו, ושידך אותם לטופס(לא רשמי) של החזר נסיעות שבו מילאנו פרטים על הנסיעה.
בוא נראה מה יעשו עם זה...

smaug777

New member
כלום..

הוגשו קבילות על זה... אין יותר קבלת החזרים בצורה הזאת.

אם אתה רוצה לראות את הכסף שלך, תגיש קבילה... השליש הפלוגתי וקצינת הקישור היו צריכים לעדכן אתכם שלא לשלם מכספכם ולמצוא לכם פתרון אחר.

למעלה