האם מקור העב"מים הוא ארצי לחלוטין ?

• פותח הנושא חפY
  • פורסם בתאריך

חפY

New member
האם מקור העב"מים הוא ארצי לחלוטין ?

באתרי אינטרנט שונים אומרים שמתחת לאדמה חיים יצורים זוחלים תבוניים אשר היו פה לפני בני האדם. (זה בהרבה אתרים שעוסקים בעב"מים, בעיקר באנגלית). האם חוצנים אינם חוצנים אלא חייזרים ? והאם כלי הטייס שלהם נתפסים בעינינו כחלליות מעולם אחר כאשר הם, למעשה, פרי טכנולוגיה מתקדמת של גזע תבוני ארצי מפותח יותר מהאדם? מה דעתכם? אני ממש לא יודע.

Majestic12

New member
טענה זו

טענה זו מופיעה גם בזוהר. הבעיה היא, שקשה להאמין שתרבות מפותחת בהרבה מאיתנו, התפתחה מתחת לאפינו ועדיין לא נתקלנו בהם. ההיסטוריה הוכיחה כי בכל מקום בו תרבות מתקדמת נתקלה בתרבות פרימיטיבית ממנה בהרבה - התרבות המפותחת השתלטה על הפרימיטיבית לצרכיה. מאחר והאדם השתלט על כל כדור הארץ, לא נראה לי שתרבות כה מפותחת תיתן למישהו להשתלט עליה ולגזול את מקורות המחיה שלהם. אני אמנם מאמין בנוכחות חוצנים על כדור הארץ, אבל לא נראה לי שהם נמצאים כאן לאלפיהם...ובטח שלא במליונים..בכל מקרה, לא נראה לי שמוצאם ארצי.

חפY

New member
היצורים האלה מעידים כביכול, על עצמם

חלקם לפחות, יש זכות ראשונים על כדור-הארץ. זה פחות או יותר מה שנכתב באתרים השונים הלועזיים.

../images/Emo45.gif

ובקשר למה שחנן אמר, אז בעצם, כביכול, הם לא חיים על הכוכב הזה בתקופה שלנו. הם בגלקסיה אחרת, והאפורים משועבדים להם. למרות זאת, יש טענות שהם מסתובבים מחופשים לבני אדם, ומפעילים מניפולציות שונות עלינו, על ידי כך (למשל) שהם שולטים במדייה ובשלטון.

Gilliana

New member
ובנוסף...

אם אותם יצורים אכן חיים כאן עוד לפנינו - מדוע הם מסתירים את עצמם מאיתנו? אין בכך שום הגיון לדעתי.

סנגי

New member
עולמות עליונים תחתונים../images/Emo157.gif

בזוהר ובקבלה וגם במשנא גמרא יש פסקאות על יצורים מפותחים בעולמנו והם אינם נגישים לבני האדם. עוד בתקופת נוח והמבול מתוארים שהי זנים שלמים של יצורים תבונתיים שהאדון כל יכול כיסח. כמובן אולי יש גרעין של אמת שאולי היו יצורים שהצליחו להתפתח בסולם האבולצייה באופן מקביל לאדם להיכחד מאות פעמים ואולי הצליחו שרידים שלהם לשרוד ואינם זקוקים ליצר שליטה דמוגרפית גאוגרפית בשטח העליון אולי הם זקוקים למקומות שאין להם תחרות עם בני האדם מעמקי ים או מתחת לאדמה. זכרו שכדור הארץ קיים מיליארדי שנה תחשבו שבני האדם הוא רק פסיק תרבות מפותחת מעשרות תרבויות שהתפתחו ונמחקו אנחנו קיימים כולה עשרת אלפים שנה מאה אלף שנה אולי לפני זה היו כאן אחרים ושואות אכזריות מחקו כל קיום תרבותי שלהם ושוב הכול התחיל מחדש.

MetalSinagouge

New member
מממ...

יש הרבה תאוריות למימדים אחרים שקיימים מעבר ל3 מימדים רביעי=זמן. אני אישית די מאמין בזה, אין סיבה שזה לא יתקיים. באשר לבני אדם בתור תרבות, אני אוהב להתייחס אל בני אדם בתור קופים מפותחים, חיות. כמו שאמרת, מי יודע, אולי לפני המון שנים כדור הארץ היה מאוכלס ע"י Alves. מה שמזכיר לי סדרת טלוויזיה על חוצן בשם אלף.

יכול להיות שזה נכון:

הדינוזאורים היו תושבי הכוכב הזה מלכתחילה, יכול להיות שלא כולם נכחדו, לא כולם היו גבוהים, היו גם כאלה טורפים תרפודים כמו טי- רקס שהגובה שלהם היה בגובה קנגרו ממוצא, ידוע שהטורפים מבינהם היו בעלי מוח יותר גדול והשתמשו בו יותר, הם גם הלכו על 2 רגליים... יכול להיות שהם עברו אבולוצייה מסויימת שלא ידועה לנו והיא התרחשה לפני יצור האדם הראשון, והם עברו לחיות מתחת לאדמה, אולי בגלל השואה שעברה עליהם, והם הגיעו לדרגת אינטליגנציה שבעיני האדם הקדמון הם נחשבו כשדים מהעולם התחתון, היום עם הטכנולוגיה המתקדמת שלנו, אנו רואים בשדים חייזרים- ויכול להיות שזה בעצם הם... מה גם שרוב תיאורי החייזרים בסרטים הוא של זוחלים, הדוגמא הכי טובה לזה זו הסדרה "V" שהייתה בשנות השמונים...יכול להיות שזה חלק מזיכרון קולקטיבי שקיים אצל יוצרי הסידרה כמו שאר האנושות וזה לא מקרי... וגם תמיד אפשר להסתכל ולשאול איך המצרים הקדמונים הרכיבו את המסכות המשונות בעלי הצורה של נחש קוברה וחיות אחרות, זה לא נראה מותאם לגולגולת אנושית... אלה של זוחלים...

Gilliana

New member
הרעיון של חוצנים זוחלים...

... קיים כבר שנים רבות ועוד הרבה לפני הסדרה V (שהיתה אגב סדרה מצויינת ועתידה לחזור אלינו בשנה הבאה בגרסת "הדור הבא" עם הקאסט המקורי). כך נראו יצורים רפטיליאנים בסדרה "סטאר טרק" עוד בשנות ה-60 ולא בכדי - אל נא לשכוח כי גם האדם (בהנחה שאנו מקבלים את תורת האבולוציה), התפתח גם הוא בסופו של דבר מאבות אבותיו ה... זוחלים. אילו התנאים בכדור הארץ היו שונים ולו במעט יתכן מאד והיו מתפתחות כאן לטאות ענק אינטליגנטיות ולא אנחנו בני האדם, בדיוק כפי שראינו ב-V. לסיכום - לא מן הנמנע כי בעולמות אחרים, צורת החיים האינטילגנטית היא דווקא זו של הזוחלים.

סנגי

New member
רק שבסדרת V אנחנו היינו הקינוח ../images/Emo6.gif

יכול להיות מאוד הפחד המושרש שלנו מזוחלים מבחינה גנטית העניין הם נכחדו לפני בואנו ואולי היו שאריות אנחנו בני האדם במשך כל ההיסטורייה האנושית ובכול התרבויות מאסייה עד המערב ואפילו ביהדות טפחנו וסופר על זוחלי ענק בשם דרקונים שעשו שמות בני האדם. יכול להיות מאוד שזן מסויים התפתח מתחת לאדמה העניין שזוחלים כאלו בדכ אוכלים בשר והוא נמצא בשפע במישור העליון ואולי כעבור מיליוני שנים הם כבר לא זקוקים לבשר וציד אלה יש להם דפלקטורים כמו בסטאר טראק והם מכינים אותו בלי פולחן הציד. ובכלל יש כול כך הרבה מקומות בכדור הארץ שניתן להתחבאות בהם לא סתם התיאורים של העצמים שמגיעים מתחת לאגמים נהרות אוקיינוסים ולוע של הרי געש המקומות לא נגישים לבני האדם.

אני לא יודע עד כמה זה רציני, אבל...

תושבים באיי שלמה מספרים על כך שהם חיים בשכנות עם חייזרים ענקים, ושהם רואים לעיתים קרובות עב"מים ממריאים ונוחתים בתוך האגמים שם.

למעלה