האם מרגע חתימת השרה ,אני כבר אזרח ?

מצב
הנושא נעול.

הרי מרגע חתימת שרת המישפטים ,המיסמכים עוברים למישרד הפנים לרישום במירשם האןכלוסין ,אז שאלתי היא ,האם האזרחות ניכנסת לתוקף מרגע החתימה ,(אף על פי שאין אישור רישום לידה במירשם האוכלוסין ) או מרגע שמיתקבל האישור הרישמי

לא אתה אזרח שיש לך תעודת אזרחות.

הרי מרגע חתימת שרת המישפטים ,המיסמכים עוברים למישרד הפנים לרישום במירשם האןכלוסין ,אז שאלתי היא ,האם האזרחות ניכנסת לתוקף מרגע החתימה ,(אף על פי שאין אישור רישום לידה במירשם האוכלוסין ) או מרגע שמיתקבל האישור הרישמי
לא אתה אזרח שיש לך תעודת אזרחות.

אזרחות פורטוגלית

אזרחות פורטוגלית
שלום,

רק לאחר תהליך הרישום וקבלת תעודת לידה פורטוגלית, אתה הופך לאזרח פורטוגלי, ואת תהליך האזרחות יש להשלים באמצעות קבל תעודת זהות פורטוגלית.

הילה

והאם אני מתכוון לעבור לגור בפורטוגל ולהוכיח להם שאני מתכוון

אזרחות פורטוגלית
שלום,

רק לאחר תהליך הרישום וקבלת תעודת לידה פורטוגלית, אתה הופך לאזרח פורטוגלי, ואת תהליך האזרחות יש להשלים באמצעות קבל תעודת זהות פורטוגלית.

הילה
והאם אני מתכוון לעבור לגור בפורטוגל ולהוכיח להם שאני מתכוון
להישאר שם יש אפשרות לבקש זירוז זמנים או תעודת לידה מהירה יותר

rnaran

New member
קודם תקבל את התעודה ואז

קודם תקבל את התעודה ואז
אתה צריך לקבל את התעודה ורק אז אתה נחשב אזרח מן המניין

luis13

New member
זה נכון שגם אחרי קבלת תעודת הלידה יש תור של שנה בשגרירות

קודם תקבל את התעודה ואז
אתה צריך לקבל את התעודה ורק אז אתה נחשב אזרח מן המניין
זה נכון שגם אחרי קבלת תעודת הלידה יש תור של שנה בשגרירות
כדי להוציא את ת"ז והדרכון?

מצב
הנושא נעול.
למעלה