האם מרדכי יצחק?

אלוני.

New member
האם מרדכי יצחק?

בעוד שעות מספר נדע. למרות שהאיש לא הורשע הייתי מצפה מחבריו וממקורביו מ``משפחת הצנחנים`` להמתין ולהמנע מהתבטאויות שאין להם אחיזה במציאות. הנטייה המצ`ואיסטית להתייצב לצידו של ``חבר במצוקה`` יותר משהיא מעידה על החברות היא מעידה על האנשים וסולם הערכים שלהם. אני מקווה שבית המשפט יכריע חד משמעית, אם זיכוי שיהיה מוחלט ולהיפך.

אריסטו

New member
לא ברור לי מדוע אתה תוקף

את חבריו ומיד גם מעניק להם``כתרים``,האם זה בגלל שלא שמעת היום בחלק מהתוכניות בבוקר נציגות של חלק מארגוני הנשים שלהם ברור שאכן נעשו הדברים המיוחסים לו? מדוע לא תקפת ראשי ציבור ולא אפרט מיהם שהעידו לטובתו של שבס? האם זה אינו מעיד על האנשים וסולם הערכים כאשר העברות של שבס חבקו עולם ולא היו בין אשם לנאשם? תמוהה לחלוטין הודעתך

אריסטו

New member
תוספת והבהרה

כלל התלונות נגד מרדכי היו למעשה לא בנוכחות אנשים נוספים ובודאי שלא תועדו.

אלוני.

New member
אני מניח

שהכוונה הייתה לתלונות בדבר מעשים שנעשו שלא בנוכחות אנשים אחרים. ללא קשר למרדכי והלוואי ותוכח חפותו, כמעט כל תלונה על אונס או מעשים מגונים היא כזו, אתה מציע שלא ידונו בתלונות מסוג כזה ?

אריסטו

New member
בלשון המעטה

יש פה למישהו בעיה בהבנת הנקרא ולא בטוח שזה דוקא אנוכי

אלוני.

New member
הואל נא

להסביר למה כוונה הודעתך שהתלונות הינן למעשים שלא בנוכחות אחרים??

אלוני.

New member
מרדכי

לא הבנתי ? האם אני חייב לתקוף כל מי שמתייצב לצד מישהו ? האם לא יכול להיות שבנושאים מסויימים תהיה לי דעה מוצקה יותר מסיבות מסויימות ? מכאו אני מסיק שלשיטתך מותר לו לאדם לבגיב למקרה מרדכי רק במידה והגיב למקרה שבס/ויצמן/דרעי או כל איש ציבור אחר. מעבר לכך, חלק מהאנשים שהעידו בבית המשפט כעדי אופי במשפט שבס לא יצאו לתקשורת בהצהרות בדבר זכאותו של האיש, האנשים הוזמנו כעדי אופי לבית המשפט, במסגרת עדותם נדרשו לספר על הכרותם עם האיש ועל עבודתו לצידו של ראש הממשלה, אחד מהם לפחות אמר בראיון לרדיו (ששמעתי במו אזניי) שהוא הוזמן לבית המשפט כעד ולכן הגיע והוא לא מכיר את הפרשה ואין הוא יכול להאיר אותה באור שונה ממישהו אחר. בלי קשר אני מאחל למרדכי שיימצא זכאי וטהור.

אריסטו

New member
אתה כותב מעיני רוחך

אין כלל קשר בין תגובתי לתגובתך ולגבי שבס-סילוף מוחלט,אפילו בגלובס היתה בקורת לא על עדי אופי אלא על ראיונות שנתנו קרוביו לגבי היות האיש ממלאכי השרת

אלוני.

New member
אפילו בגלובס?

שוב אני שואל, אם לא הגבתי בנושא שבס אני מנוע מלהגיב בנושא מרדכי ?

למעלה