האם משהוא מכיר את ההבדלים בדבש

flaks

New member
האם משהוא מכיר את ההבדלים בדבש

ישנם מספר סוגי דבש. דבש הדרים הכי פופולארי, דבש מצמחי הבר, דבש אקליפטוסים. מה ההבדלים מבחינה בריאותית בניהם. ושאלה נוספת האם משהוא מכיר את הדבש הלבן מהחרמון טעמו שונה מדבשים אחרים עדין יותר וטעים ביותר. האם משהוא מכיר את סגולותיו. הדבש נימכר רק באיזור הכפרים שלמרגלות החרמון והוא טעים ביותר.

דבש זה אחלה ../images/Emo13.gif

דבש הוא אחד המוצרים הנפלאים שקיימים אצלנו פעם לא אהבתי כ"כ דבש עד שהתחלתי ללמוד רפואה משלימה ואחרי הרצאה של המנהל האקדמי של המכללה שלי החלטתי לנסות כמה מהדברים שהוא אמר וזה עשה לי ממש טוב. הפסקתי לאכול סוכר לבן ואני משתמש בדבש במקום וזה פשוט אחלה ואפילו יותר טעים לי מה גם שהוא טוען שזה לא משמין בכמה שאתה יכול לאכול ליום
. כמובן עדיף דבש אורגני בלבד, בדבש יש 20 % מיים יותר מכך הוא מתקלקל. יש אפילו שיטת טיפול באמצעות מוצרי הדבורה שנקראת אפיתרפיה . יש מושב ששם עורכים סיורים והרצאות על מוצרי הדבורה והוא נמצא באיזור ראשון נס ציונה עד כמה שידוע לי הוא מושב אורגני לחלוטין.

bflygirl

New member
יש לי בבית ספר על הדבש

ושניהיה בריאים הלוואי עלי כל הסגולות שיש בו אני אישית כל יום שותה תה עם דבש ולימון אבל עקרונית סוגי הדבש השונים מתחלקים לפי הפרח ממנו הם יוצרו ולכל פרח/ תפרחת טעם משלה וסגולות טיפה שונות בהתאם לצמח ממנו הכינו את הדבש. ופו הדב כפרעעע עליו ידע למה הוא אוכל דבש כי זה בריא! יש גם אנשים שרגישים/אלרגים לסוגים מסויימים של דבש כמו דבש אבוקדו וכד' אז גם כאן צריך לטעום קודם טיפה....

אללה יסתור רק שהדבורה לא תנחת../images/Emo3.gif

על עץ מנגו תקבלי דבש בטעם עמבה פחחחחחחחחח
.

סאן רייז../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifהחוש הומור שלך.

נהדר. אפשר לדמיין ככה אין ספור אפשריות.

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif flaks על הדבש

הדבש הטבעי, תערובת של מיני סוכרים שנאגרו על-ידי הדבורים מפרחים שונים. ההרכב הכללי של הדבש 18% מים,ו-75% סוכר (פרוקטוזה וגלוקוזה) והיתר חומרים מחצביים שונים. מיני הדבש נבדלים זה מזה בריחם ובטעמם-והכל לפי הפרחים שמהם נאסף הדבש. הדבש נקי מכל חומרים זרים ומפסולת. לצורך הייצור של ק"ג אחד של דבש מנצלת הדבורה מיליון פרחים ב-50.000 טיסות. הדבורה מוסיפה חומרים חשובים משלה,שנוצרים בגופה.

ToryMaster

New member
אני חייבת להשוויץס

סבא שלי הקים את המכוורת בקיבוץ ארז, יש להם את הדבש הכי טעים שקיים

טיר היקר.../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifגם בכלום

יש המון.. וחוץ מזה אני יודעת שמחרתיים יש לך יום הולדת
אז מעכשו המון איחולים.
ומחרתיים נמשיך.....
מבטיחה.

למעלה