האם משהוא עשה את המסלול באורים

RONBIKE

New member
האם משהוא עשה את המסלול באורים

ממול למצפה הראל , ישנו שביל שהולך לתוך היער ועולה גבעות איזור משגע ביפיו. אני עשיתי את המסלול מצומת נחשון ועד יער גיזו מסלול שעובר בין גבעות בחלקי יער . האם יש שביל המחבר את גיזו ועד למושב אורים כך שאפשר יהיה לעשות את החלק של אורים הישר מיציאה מצומת נחשון. או יותר בקיצור האם יש חיבור של שביל בין צומת נחשון ועד למושב אורים.

RONBIKE

New member
נכון מושב אוריה. אצלי במפה

ישנו שביל מאוריה עד לצרעה אך משום מה הוא מופסק באמצע כך שאין לי מושג אם באמת השביל קיים לכל האורך או לא . והאם הוא מגיע איכשהוא עד לגיזו כי אני לא רוצה לצאת לכביש אלא להמשיך בשטח. בין גיזו ועד לצומת נחשון יש אפשרות לרכב בשטח.

RONBIKE

New member
מצתער שקפצה לי ההודעה , אך כוונתי

ליצור מסלול שטח להחנות בצומת נחשון ולצאת עד אפילו לצרעה דרך השטח אם זה אפשרי ולחזור מיער אשתאול + דרך בורמה בחזרה לצומת נחשון מדובר על מסלול של יותר מ-40 ק"מ. האם ישנו מסלול כזה בארכיון של הפורום.

יורם חן

New member
מכפר אוריה לצרעה../images/Emo26.gif

מכפר אוריה ניתן לרכוב מזרחה במקביל לכביש (יש אפשרות לעשות זאת גם מתוך המושב) ולהתחבר לשביל המסומן שחור הנקרא דרך הפסלים איתן לטפס למעלה לכיוון הר תנופה. בדרך יש שתי אפשרויות לחתוך לכיוון צרעה 1. בצומת שבילים שם פונה ימינה שביל מסומן ירוק המשולט בעמוד עץ "לצרעה" ובהמשך יש חיבור לאדום (מפה ניראה שהם נושקים אחד לשני ובשטח יש שביל קצר שמחבר בינהם). רוב הדרך השחורה וחלק מהירוקה מוצל בעצי אורן. קבל קישור למסלול מצוין באזור וכמו כן יש מפה בגלריות, עמוד 2

RONBIKE

New member
יופי תודה, אני אעשה את המסלול

אני מכיר אותו בחלקים המפורסמים רק בחלקים שונים ניראה בשטח אם אפשר ליצור מסלול אחד גדול עם מינימום יציאה לכביש הראשי. אני אדווח על המסלול. שיהיה לכם חג שמח.

למעלה