האם משהו יודע האם ניתן להביא אורטופ

האם משהו יודע האם ניתן להביא אורטופ

אורטופד הביתה לאימי שהיא חולת אלצהיימר ויש לה כרגע ברך נפוחה דבר שמקשה עליה לעמוד או ללכת ולכן היא כל הזמן יושבת על כיסא גלגלים? אליהו

ענתי44

New member
האם יש לאמא ביטוח משלים?

אם כן תתקשר אליהם ותסביר את הבעייה. יתכן ואפשר להסדיר את ביקור הרופא אצל אמא, אם כי נראה לי שיתכן וישלחו אותה לצילום ברך ואז עדיף שתקח אותה למרפאה. במידה ואין הענות, שולחת לך קישור לאתר חיפוש רופאים מומחים בכל תחום. חפש שם אורתופד באזור שלכם. ותברר אפשרות של ביקור פרטי. http://rofe.co.il/ בהצלחה והרבה בריאות לאמא. מי יתן והברך הנפוחה תחלים במהרה.

אני מיואש אף אחד לא עוזר לאא הקופת

חולים של אמא לא כללית מושלם ולא אתר"רופא" מישל

ענתי44

New member
אל תתייאש

קופות חולים , כמו הרבה גופים אחרים, מנסים להתנער מאחריות. אם יש אפשרות של הזמנת רופא מקצועי הביתה תדרוש את השירות שמגיע. במקרה הזה, אולי עדיף לקחת אותה למרפאה ( אני יודעת שזה קשה גם לי יש אמא על כסא גלגלים) כי יתכן שיצטרכו לערוך לה צילום בברך הפגועה. אפשרות נוספת זה להזמין בכסף מלא את האורתופד על אמא הביתה. זו אפשרות יקרה. במידה ולא נענים לך יפה במוקד הכללית מושלם או במרפאה, אל תמהר לקבל את רוע הגזרה. אני נוהגת לדרוש מפקידת השירות שעונה להעביר אותי לאחראית ואז כועסת שלא קיבלתי שירות כמו שצריך. היו מקרים שזה עזר וקיבלתי את מבוקשי. לא תמיד.

אליהו הדר אם קשה לאמא

תזמין את אמבולנס עזר מציון או יד שרה הם יקחו אותה לקופת חולים תתענין אפילו מתנד ישלחו לך תכנס לאתר שלהם

למעלה