האם משהו מטופל בבתי חולים בצפון?

האם משהו מטופל בבתי חולים בצפון?

שלום, בסקירה מוקדמת התגלה ק"פ דו צדדי. ביצענו את כל הבדיקות ונראה שמלבד הק"פ הכל תקין. אנחנו מתקרבים ללידה ורצינו לקבל המלצות על בתי חולים ורופאים בצפון. בפרט על ד"ר מרק אידלמן מבית החולים רמב"ם. תודה

פרלמנים

New member
שתהיה לידה קלה../images/Emo20.gif

אנחנו ממרכז הארץ אבל בטח מישהו מהצפון יענה בקרוב... בהצלחה ולידה קלה.

ברוכים הבאים ../images/Emo20.gif

אם לא עונים לכם בקרוב תראו מה חיפוש יניב. יש בצפון את עפולה- ד"ר בור שהוא מעולה. היינו אצלו מספר פעמים. ובצפת יש גם רופא שאורנית משבחת כל הזמן. (אורנית של לים לם). זה מה שאני זוכרת כרגע. בהצלחה ולידה קלילה (-:

batelav

New member
קודם כל מזל טוב

שמי סמדר אמא לעמית בן שנה וחמישה חודשיים עמית נולד בבית חולים רמב"ם וטופל שם בשיטת פונסטי ע"י דר' אידלמן ומאחר שהיתה התרשלות מצידו עברנו לבית חולים העמק בעפולה ומאוד מרוצים מדר' נועם בור תוכלי לשלוח לי מסר ואשמח לענות לך על שאלות אם יש לך בהצלחה בהמשך ולידה קלה.

כמה צפון את רוצה?

אנחנו מטופלים אצל ד"ר לב - אל בצפת/קרית- שמונה ואנו מרוצים מאוד. את הנעליים עשינו במעלה -צביה. ברוכה הבאה!

galitdror

New member
שלום! הבן שלנו מטופל אצל אידלמן

וטפו טפו טפו... אנחנו מאוד מרוצים. הבן שלנו כבר בן שנה וחצי עוד מעט. אם את מעוניינת באינפורמציה נוספת את מוזמנת לשלוח לי מסר ואענה על כל שאלה.

hanash

New member
ממליצים בחום ובאהבה על ד"ר בור

ד"ר בור מבי"ח העמק בעפולה, אנחנו מגיעים איליו ממרכז הארץ והאיש הזה מעבר להיותו רופא מקצועי ומיומן (למיטב ישיעתנו הוא הביא את שיטת פונסטי לארץ) הוא גם בן אדם מהשורה הראשונה (אין הרבה כאלו) והוא נתמך ע"י איש גבס מאיר שהוא נשמה טובה ואיש מקצוע בפני עצמו שיהיה בהצלחה

yuda000

New member
אנחנו ממליצים בחום על ד"ר שטארקר

רועי נולד עם ק"פ דו צדדי קשה והטיפול שקיבל מד"ר שטארקר בבית חולים נהריה היה מצויין. היום רועי בן שנתיים וחצי ללא נעלי דניס(למרות שמקובל להישאר עד גיל 3 או 4) וכמובן תחת מעקב והק"פ דו צדדי כאילו שלא היה. הסובלנות והמיקצועיות היו מעל ומעבר ויש לי רק מילים טובות.שיהיה בהצלחה.

sigis7

New member
מתוך סקרנות../images/Emo22.gif

מי החליט שהוא לא ישתמש יותר בנעליים, אתם או הרופא ומאיזו סיבה? אנחנו אומנם בתחילת הדרך אבל, ההמשך מאד מעסיק אותי!

פרלמנים

New member
מצטרפת לשלאלות של סיגי ונעים להכיר

גם לא שמעתי את השם של הרופא אף פעם... בכל מקרה, נעים להכיר אתכם. ג'סיקה

yuda000

New member
בוודאי שהרופא

אני לא יעשה צעד שכזה על דעת עצמי. אני קראתי כאן את כל המידע בנוגע לק"פ (אני קורה וותיק מאוד כאן אבל ממעט לכתוב) ובהמשך למה שרשמתי. לפי המיקרא שכתוב כאן מומלץ על דעתו של המומחה אבי השיטה להיות עם הנעלים כ4 שנים +-. אני סמוך ובטוח באורטופד של הילד ד"ר שטארקר שמצא לנכון להוריד בהתחלה את הנעלים ל4 חודשים ולאחר ביקורת נוספת הרגלים השתפרו והתחזקו עוד יותר. כמובן שכל ילד ומיקרה לגופו. לשמחתינו הרגלים של רועי במצב מצויין מאז הורדת הנעלים המצב ממשיך להיות טוב אך אנחנו כל הזמן עם היד על הדופק. אנחנו מטפלים ברועי עם מסאג' בכפות הרגלים אחרי כל מקלחת והגמישות של כף הרגל מצויינת. אני משתדל מאוד לצאת עם רועי לטיולים רגליים וזה מוסיף לחיזוק כפות הרגלים. אני יכול להמליץ בחום לכל המעוניינים ובלב שלם על ד"ר שטארקר מבית החולים בנהריה שטיפל ברועי שלנו על הצד הטוב ביותר.

למעלה