האם משהו מכיר רופא DAN טוב מאזור

ayelet b

New member
האם משהו מכיר רופא DAN טוב מאזור

המרכז? איפוא ניתן להשיג רשימה של רופאי DAN.

razgalili

New member
לצערנו

אין רופא DAN טוב באיזור המזרח התיכון לא רק באזור המרכז.בסוף החודש מתקיים מפגש עם ד"ר מקנדלס שכדאי ומומלץ לך ולכל הורה להגיע אליו. רופאים שישתתפו במפגש יהיו הדבר הכי קרוב לרופא DAN בצד הזה של האוקינוס האטלנטי. רז

ayelet b

New member
לרז- תודה על תשובתך. ובכל זאת,

למי כן אפשר לפנות? האדם היחיד ששמעתי עליו הוא ד"ר אופנהיימר והוא גר מאוד רחוק מאתנו. האם יש אלטרנטיבות? כי למרות מה שאתה אומר על כך שאף רופא עדיין לא מומחה לכך, אני מניחה שרופאים שמתמחים בכך בכל זאת מבינים יותר טוב ממני. אני רוצה להתחיל בתהליכי טיפול כבר עכשיו. יש לי תחושה שבימים אלו הפשוש עובר עוד תהליך הדרדרות ואני רוצה לעצור את זה. אגב- מקריאת הודעות לא יכולתי שלא להתרשם מבקיאותך ומסירותך לעניין. האם יש מצב שאוכל ליצור איתך קשר על מנת שתדריך אותי מעט ?(כמובן שבתשלום ) המייל שלי הוא [email protected] הטלפון- 03-9625861 בתודה- הנואשת

razgalili

New member
לאילת

נשמח לדבר איתך בכל מקרה ואנחנו לא גובים תשלום בעבור שיחה. אנחנו גרים בארצות הברית. טלפון 7707541378 (קידומת ארה"ב) אפשר לדבר איתנו בימי שבת וראשון כל היום או במהלך השבוע בערב לפי שעוננו (שזה לפנות בוקר בישראל ולכן פחות מעשי) אנחנו יכולים לדבר איתכם בסקיפי כדי להוריד את עלויות התקשורת אם צריך. לא ידוע לי על אלטרנטיבה לדר אופנהיים כרגע בישראל. יש את ד"ר וילנסקי בירושלים שהוא בעל ידע אבל הורים שמטפלים איתו מוסרים שקשה לעבוד איתו. הנה ציטוט של אמא שעבדה איתו: "...ד"ר וילנסקי בקיא בהרבה סוגיות מהגישה הביו רפואית אבל אינו מתקשר מספיק ואינו לוקח על עצמו להוביל בנית פרוטוקול לילד. כלומר, תחושתי בפגישה היתה שאפשר לשאול אותו שאלות והוא יענה (ומאוד בקצרה). אבל מתכונת השיחה איננה להציג לו את קשיי הילד והוא ינחה איזה בדיקות יש לבצע ואיזה תוספים יש לתת לילד. מתכונת השיחה היא לחלוב מידע ולא לקבל מידע. זה מאוד בעייתי ולא מועיל כשמדובר בתחום מורכב ובהורים שצמאים להנחיה יותר אקטיבית." אני רוצה לציין שמעולם לא דיברתי עם הד"ר הנכבד ויש לי הרבה כבוד אליו על שהוא הראשון בישראל שהתחיל לטפל בתחום. אם אתם תהיו מאד אקטיבים יכול להיות שתוכלו להפיק תועלת מפגישה עמו. בראש הפורום יש מאמרים שאני ממליץ בחוזקה שתקראי. ניתן גם לרכוש תרגום של פרוטוקול DAN מד"ר אופנהיים (המחיר נועד רק לכסות את עלויות התרגום, אין רווח)

למעלה