האם משהו מכיר זיווג של סלומון בואה עם בואה רגילה.ואם אני הרחיק לכת האם יש תמונות???
1 1צחי New member 2/2/04 #1 האם משהו מכיר זיווג של סלומון בואה עם בואה רגילה.ואם אני הרחיק לכת האם יש תמונות???
י יונתן ורונסקי New member 2/2/04 #2 סלמון זה רק כינוי שהדביקו למופע מדובר בבואה קונסטריקטור אימפרטור רגילה רק שמציגה מופע היפו מלניסטי שבדור השני שלו הוא חזק יותר ובולט יותר וקוראים לו סלמון.
סלמון זה רק כינוי שהדביקו למופע מדובר בבואה קונסטריקטור אימפרטור רגילה רק שמציגה מופע היפו מלניסטי שבדור השני שלו הוא חזק יותר ובולט יותר וקוראים לו סלמון.
N naja New member 2/2/04 #3 אתה מתכוון בארץ או בחו"ל? בארץ אין עדיין בואות סלמון. אם אתה רק מחפש תמונה אני אפנה אותך לאן שצריך.
W woma New member 2/2/04 #5 ראשית יונתן צודק ושנית... אתה יכול לראות תמונה של בייבי סלמון בגלריה של המגדלים בעמוד 3
1 1צחי New member 2/2/04 #6 תודה לכולם ראיתי בגלריה אך לא נתקלתי בו בארץ,למרות שאני יודע שיש. עניין אותי הזיווג אך יונתן בעצם ענה כבר על רב השאלות המתבקשות.
תודה לכולם ראיתי בגלריה אך לא נתקלתי בו בארץ,למרות שאני יודע שיש. עניין אותי הזיווג אך יונתן בעצם ענה כבר על רב השאלות המתבקשות.