האם משהו מכיר

רותי57

New member
האם משהו מכיר

מטפלת טובה שמשתחררת. כי בכל זאת זה בטוח יותר מאשר לקחת עובדת סתם דרך החברה. כפי שהמלצתם לי אני מפטרת את המטפלת הנוכחית. היא עברה כל גבול. אך יש חששות בליבי לגבי מציאת מטפלת אחרת כי התנאים הפיזיים של הורי לא כל כך נוחיםץאומנם יש להם 3 חדרים אך הם ישנים בניפרד. כלומר המטפלת צריכה לישון בסלון. בנוסף גם אבי שעל שמו הרשיון זקוק לטיפול אך גם אמי אחרי אירוע מוחי מוגבלת וזקוקה לעזרה.וזה יכול להרתיעה את המטפלות. אני פתאום נכנסתי קצת ליאוש. האם יש משהו שהתנאים שלו דומים לשלנו?

ronnyw

New member
מטפלת לשניים

שלום רותי57, אצלנו המצב הוא כזה: לאבא היה רשיון (עיוור וסוכרתי קשה שמזריק כל יום) והבאנו עובדת זרה. אימא חולת אלצהיימר, אבל בתחילת תקופת העובדת הזרה (לפני שלוש וחצי שנים) היא עדיין תפקדה, פחות או יותר, אבל דווקא היא זו שהקשתה על העובדת ורצתה לסלקה. בנתים אימא התדרדרה מאוד, (כיום אינני יודעת מי המקרה הקשה מביניהם, שלא להזכיר את ה"ביחד" שלהם שהוא בכלל טרוף), כך שהעובדת מטפלת בשניים, ועובדת ממש ממש קשה. המשמעות היא הרבה יותר עבודה, וגם הרבה יותר כסף. התעריף הרשמי לשני מטופלים הוא 100$ יותר מאשר למטופל אחד. לא כל מטפל מוכן לזה, אבל יש הרבה כאלה שכן. (אגב, בנתים הוצאנו רשיון גם עבור אימא, למקרה שתישאר אחרי אבא, כך שמותר לנו להחזיק שני עובדים בו זמנית. אבל זה נראה לי לא לענין.) כך שאל תרתעי, בטוח שתמצאי מישהו עבור שניהם.

רותי57

New member
רוני אני זוכרת

מהפורום שהמצב שלך קשה וקצת מזכיר את המצב אצלינו בבית. אמי מקבלת רק 9.5 שעותצ מביטוח לאומי. הראש איתה חוץ מפעם בחדשיים בערך התקפות זעם על אבי (את כל מערכת היחסים ביניהם, בינהם שה פרק בפני עצמו כבר כתבתי קודם בפורום ובאמת אני זוכרת את ההתיחסות שלך) אבי נייד אך צריך תמיכה בהליכה ולמעשה הוא יוגדר ע"י המוסדות כתשושש נפש, הוא עדיין הולך עם המטפלת לטייל, אך הראש לא איתו, כמו אצל כל חולי אלצהיימר, אך אמי נעה אומנם בבית , אך מאוד קשה לה בתנועה, הראש איתה לגמרי. אני מאוד מקווה כי נמצא מטפלת טובה , האם למטפלת שלכם יש חדר משלה כי לנו אין. זאת גם בעיה אך אנו מוכנים לפצותה על כך בכסף.

למעלה