האם משהו פעם אמר לכם.... בוקר טוב חברים,מצאתי קובץ נחמד במיוחד בשבילנו,נא הציצו!
מ מיכל לב New member 12/6/01 #1 האם משהו פעם אמר לכם.... בוקר טוב חברים,מצאתי קובץ נחמד במיוחד בשבילנו,נא הציצו!
D dominogrose New member 12/6/01 #2 פשוט מדהים..... הקובץ הזה ממש יפה מיכלו`ש! זה גרם לי לחייך. כי ניזכרתי במישהו שמאוד מאוד יקר לי.... ומאוד מאוד קרוב אליי.... תודה מתוקה!
פשוט מדהים..... הקובץ הזה ממש יפה מיכלו`ש! זה גרם לי לחייך. כי ניזכרתי במישהו שמאוד מאוד יקר לי.... ומאוד מאוד קרוב אליי.... תודה מתוקה!
פ פלג^ר New member 12/6/01 #3 זה פשוט גרנדיוזי בומבסטי כמו בעלת הבית.מיכלי את גדולה מהחיים יקירתי.מוניק
מ מיכל לב New member 13/6/01 #5 מוניק ? זה אמיתי? אחלה שם עושה חשק להתחתן... וכל כך מתאים לפלג`ר... מוניקי, מה ``בעלת הבית``?? אני עוד אתחיל לצעוק כאן ``לא לדרוך!הרגע שטפתי`` ו ``נמאס לי מהכלים שלכם בכיור``. בכל מקרה ממש כיף לי לדעת שאתן מרגישות בבית,אני כרגע פשוט בעננים
מוניק ? זה אמיתי? אחלה שם עושה חשק להתחתן... וכל כך מתאים לפלג`ר... מוניקי, מה ``בעלת הבית``?? אני עוד אתחיל לצעוק כאן ``לא לדרוך!הרגע שטפתי`` ו ``נמאס לי מהכלים שלכם בכיור``. בכל מקרה ממש כיף לי לדעת שאתן מרגישות בבית,אני כרגע פשוט בעננים