האם משהו שמע על אורטופדיה בבני-ברק?

פרלמנים

New member
האם משהו שמע על אורטופדיה בבני-ברק?

גונבה לאוזנינו שמועה שישנה אורטופדיה זולה בר' עקיבא, האם מישהו מכיר ויכול לחוות את דעתו עליה. בתודה. אסף

פרלמנים

New member
מוסיפה לשאלה של בעלי החמוד../images/Emo210.gif

אנחנו אמורים להחליף בימים הקרובים את הנעליים (לא את הבר, רק הנעלים) מכיוון שבכללית אין החזר אנחנו מחפשים מכון אורטופדי שלוקח מחירים סבירים. בינתיים המחירים נעים בין 340 באייזלר, כולל עבודה. אבל קצת רחוק לנו, לבין 590 בדן סימון בתל אביב. הצלחתי למצוא ברעננה ב440 אבל שמעתי על חנות בבני ברק שבה המחיר סביר, ברחוב ר' עקיבא.מישהו מכיר? מישהו יכול להמליץ על חנות? תודה, ג'סיקה

יחיאלוש

New member
מכירים

ברבי עקיבא - מתחת למכבי, יש אורטופדיה שנקראת הלוי- מן אורטופדיה. קניתי שם פעם מדבקות, אין לי מושג מה מחירי הנעליים. יש להם גם סניף באלעד- הרבה יותר נוח. בהצלחה, תעדכני את כולנו מן הסתם בממצאייך. חיה.

פרלמנים

New member
תודה יקירתי../images/Emo20.gif

אגב, מה עם כתובת המייל שלכם? שאשלח את התמונות. איבדתי את הפתק שכתבת לי עליו. שלחי מסר. נשיקה ליחיאלוש ג'סיקה

vered43

New member
בתוך בית חולים תל השומר

יש חנות שד"ר שינדלר מפנה אליה. הדניס עולות 450 ש"ח (או 400 ש"ח , אני לא זוכרת), המוכר מאד נחמד והנעליים היו מוכנות יומיים לפני המועד שתיאמנו. אם תרצי אחפש ואשלח לך את מס' הטלפון שלהם. לאחר כמה זמן אתם מחליפים נעליים, נשמע לי מעט זמן...

פרלמנים

New member
הי, את מתכוונת "מדילייט"?

ראשית, תודה. ברוב המקומות מכינים "על המקום", שמעתי, וגם את אומרת, שבתל השומר זה לא כך... מוזר? אנחנו התחלנו בגיל חודשיים עם מידה 14, היום כמעט בן חצי שנה, האצבעות כבר יוצאות ממש בקצה, באופן בולט. בביקורת בשבוע שעבר הרופא אמר להחליף, אבל בלי לחץ. כי זה עדיין עושה את העבודה. לכן התחלתי לברר מחירים. יש לי את הטלפון של חנות בשם "מדילייט" בתל השומר, לזה התכוונת? הם נחמדים? אתקשר לשם מחר אם את ממליצה עליהם, אברר. מה שלומכם? ג'סיקה

vered43

New member
כן, שם החנות "מדילייט"

דברי עם בחור בשם אורן (המילה בחור לא הכי מתאימה.., הוא לא ממש צעיר), ותבדקי עלויות... סתם נקודה נוספת, חניון עולה 15 ש"ח בתל השומר אם נמצאים בבית החולים יותר מרבע שעה.. אנחנו בסדר גמור, היינו בביקורת שבוע שעבר, ד"ר שינדלר מרוצה מהרגל של מעיין. אנחנו חודש וחצי עם הדניס. ד"ר שינדלר הסביר שבתום 3 חודשים עם נעילתן במשך 23 שעות, בבת אחת יש מעבר לנעילתן רק בשנת הלילה והצהריים. ואני חשבתי שתהיה הדרגתיות בהפחתת השעות, לא?

פרלמנים

New member
ורד הי, לגבי השעות

שולחת לך מסר אם הטלפון שלי,תוכלי להתקשר בבקשה? ג'סיקה

ליבי א

New member
אני מכירה את החנות

אני עשיתי לנוגה נעליים רגילות בהזמנה שם בגלל שהיתה רגל מאוד קטנה(מידה 16) והיא התחילה ללכת וגם יש להם את הנעליים לדניס בראון. הם בסדר.

ליבי א

New member
שכחתי להגיד

שאת הנעלי דניס בראון רציתי לעשות אצליהם אבל קשה היה לי להגיע לשם ושאלתי לגבי המחירים והם בערך 350 ש"ח. אני יכולה לתת את הטלפון שלהם אם את רוצה ותבררי. תשלחי לי מסר אם את רוצה או תדברי איתי בטלפון. יום טוב ליבי

פרלמנים

New member
ליבי אני זוכרת שהמלצת לי

אבל המחירים עלו, עכשיו 480 על הנעליים ועוד 50 על החיבור לבר... יקר מאוד. תודה רבה, ג'סיקה

פרלמנים

New member
נעליים, מחירים...הודעה ארוכה../images/Emo130.gif

הי. מעדכנת קצת, למקרה שיש עוד מישהו בדיוק על סף החלפה. פניתי בערך ל-15 חנויות לברר את מחיר הנעליים ו"העבודה" על החלפת הנעליים על הבר. מסתבר, שיש רק יצרן אחד של הנעליים האלה, והוא מספק לכל החנויות . דיברתי איתו (כמובן) לברר אם אפשר לקנות ממנו,אבל חלילה... הוא רק בסיטונאות. הוא הסביר לי שהוא מוכר לכל חנות במחיר אחר לפי הכמות שהחנות קונה ממנו, אז ברור שיש כאן בעייה, מצד אחד יצרן אחד מונופוליסט, ומצד שני, אין אחידות במחירים- הצילו! כל זה היה נפתר אם בקופ"ח כללית היו מחזירים את הכסף על הדניס, אוף! אז הממצאים שלי : באייזלר הכי זולים והכי נחמדים 320 נעליים+20 עבודה (אבל הנסיעה לירושלים לא שווה כבר את ההפרש...) בכפ"ס אייל אורטופדיה שאצלו 420 נעליים+30 עבודה. במדילייט בתה"ש 480 נעליים+50 עבודה. בבני ברק אצל כץ 380 נעליים+180 עבודה (כן... משוגע) בעופר אורטופדיה ברעננה 595 כולל עבודה בדן סימון בת"א 595 כולל עבודה. מחר אתקשר לאורטפדיה הלוי בבני ברק, שמעתי שהם טובים והיום לא תפסתי אותם. אעדכן. זהו, מקווה שיכולתי לעזור קצת למי שנמצא לפני החלפה! רק בריאות.
ג'סיקה

ליבי א

New member
במדילייט שילמתי פחות

בספטמבר החלפתי לנוגה את הנעליים שם ושילמתי פחות אני יכולה לבדוק לך שאני אהיה בבית אני חושבת ששילמתי בסביבות 400 ש"ח כולל עבודה א ב ל העבודה שהם עשו לא היתה טובה בכלל אני מאוד התעצבנתי עליהם. אני בקרוב הצטרך עוד הפעם כנראה להחליף שוב ולא נראה לי שאני אסע אליהם אלא אם לא תיהיה לי ברירה. דברי איתי עם יש לך עוד שאלות שיהיה אחלה יום ליבי

למעלה