האם משה רבנו היה על "טריפ" במעמד הר סיני?

מוחמד5

New member
האם משה רבנו היה על "טריפ" במעמד הר סיני?

פרופ' בני שנון: הטקסים של בני ישראל מזכירים חוויה הזייתית הנובעת משימוש בחומרים פסיכואקטיוויים. וכל העם רואים את הקולות ואת הלפידים ואת קול השופר ואת ההר עשן" - כך מתואר בספר שמות החיזיון רב הרושם של מעמד מתן התורה בהר סיני. מאז נכתב תיאור זה, הוענקו אין ספור פרשנויות למשמעותה של "ראיית הקולות" שחוו בני ישראל במדבר. אך כאשר הפרופ' בני שנון, מרצה לפסיכולוגיה קוגניטיווית מהאוניברסיטה העברית בירושלים http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/960644.html אני אדם מאמין ,משה הוא אחד הנביאים,ולכן אני דוחה את טענת הפרופסור.

THE WIZARD 55

New member
קראתי אותו כבר לפני כמה ימים

אם כבר, הוא היה צריך ללכת בכיוון שמי שכתבו את כל הספרים הקדושים היו על טריפים למה לא קורים ניסים בעידן שלנו? לאן נעלמו הניסים? העיקר 3 דתות, אלוהים אחד, שנאה תהומית אני קוראת לו מכאן, בוא תעשה סדר, תעשה לנו נס.. אמן

shm490

New member
תרגע , שמעתי אותו

וגם הוא לקח כל מיני סמים "בשביל ללמוד איך מרגישים " יכול להיות שהושפע מהם חזק . סיפורי התנ"ך הם מסורת ולמה לחפור בהם זה מעל בינתי

מומד מכיוון זיזללת בדת שלי תרשה לי לזלזל בדת

שלך בקטנה איזה טריפ לקח הנביא שלכם מוחמד שהוא עלה עם הסוס לשמיים כנראה שזה היה חומר טוב לא?

נא להיות מרוכזים!

הוא אמר "אני אדם מאמין ,משה הוא אחד הנביאים,ולכן אני דוחה את טענת הפרופסור." מוחמד אל תתרגל לזה שאני מגן עליך

Mishkafofer

New member
שיהיו על טריפים

הבעיה היא שגם לא מעט מלומדים ערבים עוסקים בניפוץ מיתוסים וסיפורי תנ"ך. כמו למשל כמה מצרים שרצו לתבוע את מדינת ישראל פיצויים על יציאת מצרים וגניבת זהב. בלי לשים לב הם מטילים ספק במאורע שאחראי עליו הוא לא אחר מאשר אללה בכבודו ובעצמו. הרי משה הוא אחד מהנביאים המכובדים באיסלם. אם הייתי מוסלמי אדוק, הייתי נרתע לזרוק רפש על תנ"ך של היהודים או תורה, מבחינת איסלם אלו ספרים קודמים וקדושים. הרי נביא מוחמד הוא הנביא האחרון וקוראן הוא אוסף נאומיו (תקן אותי אם אני טועה) ואם מישהו זורק רפש על תורה ותנ"ך הרי זוהי פגיעה באסלם גם.

למעלה