האם משיהו שמע על התרופה EN101 ?

טיקו1

New member
מנין שם התרופה?

אולי אפשר לחפש באתרי האגודה הבינלאומית לאלצהיימר.

zs1957

New member
לא שמענו וא מכירים

שלום רב Nice Guy אם ידוע לך משהו על התרופה EN101 אנא שתף א כל החברים באינפורמציה. לידיעתך , החברים זקוקים לכ פירור של מידע בנושא תרופות. האם נתקלת בתרופה בכתבה בעיתון או באינטרנט? האם רופא נוירולוג סיפר לך עליה? נשמח לשמוע ממך בהקדם חג שמח, זהבה שחם

דלי24

New member
שמענו על EN101

מדובר בחומר שמטרתו להעלות רמת אצטיל כולין (חומר עצבי שחסר בחולי אלצהיימר) ולהוריד מרכיב דלקתי מסויים במוח. החומר נמצא בשלבי ניסוי בבע"ח למיטב ידיעתי ויש עבודות מחקר בספרות הרפואית המקצועית (בין השאר של חוקרים ישראלים מובילים בתחום). רחוקה הדרך לייצור תרופה... דליה

Nice Guy

New member
קראתי באחד המאמרים שיש באינטרנט

על התרופה הזאת שנחשבת לדיי מוצלחת (יותר ממה שקיים היום), אך כנראה שהיא באמת נמצאת בתהליך מחקר וניסוי כפי שהזכירה הכותבת הנ"ל. אין לי שמץ מושג מתי היא תהיה זמינה ואולי כדאי קצת לחקור בנושא. בגלל מאמרים כאלו ועוד בטח רבים אחרים, כדאי מאוד לעדכן את האתר של חולי האלצהיימר, לפחות כך נדמה לי. חג שמח

ידידים

New member
כתבה בנושא

כתבה שיצא מאוניברסיטת ישושלים http://www.huji.ac.il/cgi-bin/dovrut/dovrut_search.pl?mesge112099876605976587

אירילה

New member
תודה ידידים ../images/Emo45.gif על הבאת הקישור

הבאת לכך שנפתחה קטגוריה חדשה בשם מחקרים בקישורי הפורום והכתבה שהבאת לנו כבר מופיעה שם. בהזדמנות זו אני קורא לכל חברי הפורום ,אנא מכם כל כתבה מעניינת בנושא האלצהיימר ,מחקר ,מאמר וכו' אשר נתקלתם בו בעת גלישתכם באינטרנט ,אנא הביאו זאת לידיעת הגולשים ואני אדאג לקישורו בהתאם. תודה מראש על שיתוף הפעולה גרשון

למעלה