האם משתמשים בסלט בורגול בעבה או בדק?תודה
א אורני אורני New member 19/6/14 #4 יש שלושה סוגי בורגול - הדק מתאים להכנת קובה נבולסייה (קובה מטוגן), העבה משמש להכנת פילאף (כמו אורז או מג'דרה או בורגל בנדורה וכיו"ב) ןלסלט כגון טבולה, משתמשים בבורגול הבינוני. שימי לב שאת קונה בורגול ולא ג'ריש.
יש שלושה סוגי בורגול - הדק מתאים להכנת קובה נבולסייה (קובה מטוגן), העבה משמש להכנת פילאף (כמו אורז או מג'דרה או בורגל בנדורה וכיו"ב) ןלסלט כגון טבולה, משתמשים בבורגול הבינוני. שימי לב שאת קונה בורגול ולא ג'ריש.